S dynamickým retargetingem na Biano.cz dostanete zboží na top pozice

Článek zveřejněn 01. 09. 2020
| 2 minuty čtení

Stává se vám, že uživatelé na e‑shopu nedokončí nákup? Zvažujete, jak je přimět zboží pouze neprohlížet, ale skutečně pořídit? Pokud prodáváte sortiment z kategorie Bydlení, využijte dynamický retargeting na Biano.cz. Pomocí tohoto nástroje zvýšíte reálný nákupní zájem zákazníků.

Biano dynamický retargeting navýší vaše konverze

Specializovaný zbožák nabízí, že implementací jeho retargetingového nástroje posune zboží, jehož nákup uživatelé nedokončili, na top pozice v dané kategorii. A to bez dodatečných nákladů na bidding. Použitím dynamického retargetingu na Biano.cz přimějete zákazníky nakoupit tím, že cíleně zobrazí reklamy na zboží, které už vyhledávali. Jeho pomocí uvidí, že hledané produkty jsou v katalogu Biana úspěšné a e‑shop je pro jejich nákup doporučený.

Potřebujete mít naimplementovaný Biano pixel

Abyste mohli dynamický retargeting na Bianu využívat, musíte mít aktivní službu Biano pixel.

Veškeré informace ohledně jejího zapnutí a používání jsme pro vás sepsali v tomto článku:

Vychytejte vaši inzerci po všech stránkách. Právě teď v dostatečném předstihu před Vánoci je na to ten nejsprávnější čas. Mnoho užitečných znalostí načerpáte zdarma na našich školeních. Ta nejbližší vám pomohou ovládnout image marketingbidding. Přihlaste se na ně včas zajistěte si své místo.

Mohlo by vás zajímat:

Napsal / Lukáš Horák / 01. 09. 2020

Lukáš se v MERGADU stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z MERGADA. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.

Přidat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Přidáním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.