MergadoFest 20 přinese aktuální trendy v e‑commerce

Článek zveřejněn 30. 07. 2020
| 3 minuty čtení

❗️ MERGADOFEST 20 RUŠÍME ❗️

S přihlédnutím na aktuální vývoj v situaci ohledně onemocnění COVID-19 jsme se rozhodli čtvrtý ročník MergadoFestu nepořádat. Ačkoliv akci neupravují žádná vládní opatření, chceme v první řadě chránit pracovníky v e‑commerce. I když se s MergadoFestem letos loučíme neradi, je pro nás hlavní nikoho nevystavovat riziku nákazy.

O případném nahrádním termínu vás budeme včas informovat. Děkujeme za pochopení a zachování přízně.

Konference MergadoFest už počtvrté nabídne velkou porci novinek a trendů v e‑commerce. Coworkingový prostor Mo-cha v Brně 17. září přivítá spíkry z české a slovenské scény online marketingu. Jak bude vypadat letošní ročník?

Co všechno nabídne MergadoFest 2020

Čtvrtý ročník MergadoFestu s tématem Expanze a automatizace nastartuje náš kapitán Michal Janík ohlédnutím za uplynulým rokem v Mergadu. Následně se na pěti pódiích rozběhne maraton přednášek a workshopů. Mezi nimi si dáme nějaký ten oběd a chybět nebude mnoho možností se navzájem poznat a pobavit. A na závěr se přesuneme do centra na pivo.

Vstup na celou konferenci je zdarma. Kapacity přednášek jsou omezené, proto se na ně musíte včas přihlásit. Registraci spustíme 5. srpna, tak buďte ve střehu a pohlídejte si své místo. Sledujte i facebookovou událost a naše sociální sítě, kam budeme přidávat aktuální informace. V případě mimořádných bezpečnostních opatření nebo po našem uvážení situace datum MergadoFestu změníme. O případném náhradním termínu vás budeme včas informovat.

Nahlédněte do programu

PRObidding 2020 sice stopla karanténa, ale o jeho přednášky fanoušci biddingu nepřijdou. Jeho stage nabídne přednášku Vládi TrevisanaBESTETA na téma Jak začít s cenotvorbou na svém e‑shopu i navazující praktický workshop. Jana Dzuričková z agentury Unikum zase prozradí, jaké je místo Google CSS při biddingu na známých zbožácích.

Pokud vás zajímá expanze do zahraničí, nepromeškejte dění na Office Stagi, kde se od našich specialistů na zahraničí dozvíte tipy na Polsko, Balkán či Maďarsko. Milan Fiala, který zastupuje eVisions, vám poradí, jak s e‑shopem prorazit na silný německý trh. Nebudou chybět rady jak na bezchybný feed a práci s regulárními výrazy, které na svém workshopu představí Dita StředováEliška BielkováeBrány.

Atraktivní prostředí Mo-cha coworkingu bude na největším pódiu Mergado Stage hostit Honzu KotkaHeureky, který představí Budoucnost Heureka Group. Aktuální téma Více tržeb z affiliate díky úpravě XML feedů rozvine Martin ČtvrtníčekOrdelogy. Po obědě předvede Adam Funiok z agentury Proficio praktický Checklist k zahraniční expanzi.

Akvárko Stage bude účastníkům po celý den dávkovat novinky ze světa pricingu a biddingu v režii Dominiky PostavovéPricing FoxuJirky GuňkyBidding Foxu.

Na program bohatá Knihovna Stage začne workshopem Marka DaňkaFeed Image Editoru, který rozvine téma image marketingu a častých chyb v produktových obrázcích. Po obědě se těšte na přednášku Adama CagalyptagroupAnalytice a optimalizaci inzerce na vyhledávačích zboží jako jsou GLAMI, Favi či Biano. Oblíbeným spíkrem je náš Luděk Volejník, který ukáže, jak upravit feed od dodavatele pro import do platformy Shoptet. A za agenturu ui42 Digital vystoupí Martin Ondrišák, který se zaměří na Success aj fails v biddingu.


Nahlédněte do zákulisí loňského MergadoFestu a nalaďte se na jeho další ročník. Kompletní program konference a aktualizované informace vám přinášíme na webu MergadoFestu. Těšíme se na vás v září.

Mohlo by vás zajímat:

Napsal / Petra Marková / 30. 07. 2020

Slovenský trh a libozvučnou slovenštinu má v Mergadu na starosti copywriterka Petra. Textuje, bloguje, překládá a s vášní tvoří obsah na sociální sítě. A když zrovna nehledá ta správná slova, věnuje svůj čas své bytové džungli, pečení, kavárnám nebo cestování. 

Přidat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Přidáním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.