MergadoFest přinesl různorodé přednášky

Natália Saganová
3. 10. 2018
2 minuty čtení
MergadoFest přinesl různorodé přednášky

Od MergadoFestu uběhlo pár týdnů a my si můžeme říci, že to byla úspěšná akce, na níž zaznělo mnoho zajímavých přednášek. Letos jsme sice nedělali video záznam, ale máme pro vás nachystaný přehled jejich slidů.

Od MergadoFestu uběhlo pár týdnů a my si můžeme říci, že to byla úspěšná akce, na níž zaznělo mnoho zajímavých přednášek. Letos jsme sice nedělali video záznam, ale máme pro vás nachystaný přehled jejich slidů.

Tématem MergadoFestu byla expanze do zahraničí. Tomuto hlavnímu tématu se věnovalo několik přednášek. Aby se účastníci dozvěděli i něco jiného z pole e‑commerce a onlinu, měli jsme připravených několik workshopů a přednášek na témata jako Google Data Studio či jak si otestovat e‑shop.

3 hlavní přednášky se věnovaly expanzi do zahraničí

MergadoFest otevřel Adam Funiok z agentury Besteto s přednáškou 13 tipů pro zahraniční expanzi.

13 tipů pro zahraniční expanzi from Mergado_​czJana Dzuričková z agentúry Unikum vyprávěla o své zkušenosti s e‑shopem Footshop. 

Na cestách po Európe s pánom Mergadom from Mergado_​czJak vám může pomoci s expanzí samotné Mergado prozradil náš konzultant Luděk Volejník

Expanze e‑shopu do zahraničí s Mergadem from Mergado_​cz

Workshopy a malé přednášky na různá e‑commerce témata

Jiří GuňkaBidding Fox si připravil přednášku o tom, jak si nastavit první strategii a jak pokračovat.

Jak nastavit první strategii a čím pokračovat from Mergado_​czGoogle Data Studio je stále oblíbenějším nástrojem a o tom, jak ho používat, vyprávěl Tomáš Hanáček z agentury Performics

Google Data Studio from Mergado_​czPřed vánoční sezónou je důležité mít dobře vyladěný e‑shop. Jak si ho snadno otestovat i sám ukázal Marek ČevelíčekLiquid Design

Otestuj si to sám! Uživatelské testování e‑shopu pro každého from Mergado_​czO expanzi do zahraničí mluvil i Tomáš Vrtík z firmy Expandeco, která pomáhá e‑shopům právě při zdolávání zahraničních trhů. 

Expanzia — skúška ohňom,alebo prechádzka ružovou záhradou? from Mergado_​czPavel Rusinský představil Mergado jako platformu a ukázal, jak je možné pro Mergado programovat aplikace. 

Mergado jako platforma from Mergado_​czŽe je Mergado šikovný pomocník každého PPCčkaře, ukázal Jiří Homola z agentury Besteto.

Mergado šikovný pomocník PPC specialisty from Mergado_​czA jak vytěžit z GLAMI maximum představila Veronika Ševelová z agentury Besteto

Jak to neprojet na GLAMI from Mergado_​czV září jste nás mohli vidět v Praze, v Bratislavě, i u nás v Brně. Všude jsme pro vás točili zajímavé rozhovory. Sledujte naši Mergado TV, aby vám žádný neunikl. A pokud máte nějaké otázky, napište nám na naši podporu.

Natália Saganová

Natálka v Mergadu začínala jako copywriterka, a proto na blogu narazíte i na její články. Teď ji nejčastěji uvidíte před hledáčkem kamery nebo jako hlavní organizátorku každoročního MergadoFestu. Šéfka copy týmu nepohrdne dobrým jídlem a ráda cestuje, nejlépe obojí dohromady. Je milovnice jógy, dobré knihy a tance.