Novinka: vybírejte si marketingová školení s novým certifikátem kvality!

Pan Mergado
23. 8. 2016
2 minuty čtení

Řeknu vám to na rovinu — proškolit všechny, kdo by chtěli získat nové znalosti vyhledávačů zboží, Mergada či produktových kampaní, není v mých silách. Tedy hlavně v silách Michala, který ta školení vede, abych byl přesný. Navíc ze své certifikace agentur vím, že na jeden problém může být názorů víc a že je to správně. Rozhodl jsem se tedy přestat školit veřejnost a namísto toho ocenit kvalitní školitele certifikátem a doporučit vám je. Rád bych Vám dnes představil první dva certifikované kurzy.

První certifikovaná školení pro marketingovou veřejnost

Logo internetové agentury H1.cz Školení zbožových vyhledávačů od H1.cz

H1.cz představovat nemusím. Mou certifikaci pro kvalitní agentury drží od března 2015 a školitel Pavel Erfányuk je zatraceně šikovný chlapík. Školení probíhá v Praze, v sídle Hájedničky a drží její školicí standard kvality. Doporučuji. Podrobnosti v detailu školení »

Školení optimalizace vyhledávačů zboží pro e‑shopy od Besteta

Besteto je snad vůbec první agentura, která marketingem ve vyhledávačích zboží začala klientům pomáhat opravdu soustavně a drží mou certifikaci kvality od března 2013. Aktuální termín školení je vypsán v Brně a školitel Filip Vašíček je Mergado certifikovaný odborník. Taktéž doporučuji. Podrobnosti v detailu školení »

Další školení

Připravil jsem pro vás stránku s přehledem certifikovaných školení, termíny a doplňkovými informacemi. Včetně informací pro školitele, kteří by certifikaci kvality chtěli získat. Vy poznáte kvalitní školení podle následujícího loga. To musí být opatřeno proklikem na můj web, kde si můžete ověřit, zda je certifikace stále platná.

Mergado certifikované školení

Logo: Mergado certifikované školení.

PS: pracovníky agentur školím i nadále. Viz stránka Školení.

Kvalitním marketingovým školením ZDAR!
Váš Mergado.

 

Pokračujte na stránku Školení »

 

Pan Mergado

Pan Mergado je největší dříč v našem týmu. Maká ve dne i v noci, aby byla data e‑shopů v tom nejlepším pořádku a přinášela užitek. Zde na blogu píše návody, zprávy i své vlastní názory. No ano, je to virtuální postava, ale my ho máme rádi. Fakt.