S novinkami Feed Image Editoru najdete chybějící obrázky i přizpůsobíte jejich rozměry

Článek zveřejněn 18. 08. 2020
| 2 minuty čtení

Hodilo by se vám umět vyhledat chybějící produktové obrázky ve feedu na jedno kliknutí? Aplikace Feed Image Editor vám tuto důležitou překážku v inzerci pomůže překonat. Díky jejímu přehledu také pohodlně přizpůsobíte parametry obrázků pro nejpoužívanější zbožáky.

Vyhledejte chybějící obrázky a vraťte je do inzerce

Pokud nakupující u vašeho zboží neuvidí obrázky, budou mít omezenou představu o tom, jak vypadá. Většina zbožáků vám navíc produkty bez obrázků zamítne. FIE proto mezi funkcionality přidala funkci, která vám je snadno pomůže vyhledat.

Produktové banky vám dodají obrázky, které potřebujete

Produktové databanky obsahují specifikace zboží i obrázky v potřebné kvalitě. FIE je nově napojeno na portál barcodelookup.com, který shromažďuje více než 200 milionů produktů z celého světa. Vyhledávací proces je zde založený na používání EAN kódů, proto si ověřte, že je u zboží ve feedu máte vyplněny.

Postup vyhledávání:

1. Ve Feed Image Editoru klikněte na sekci Produkty.

2. Ve filtru Skupina vyberte záložku Produkty bez obrázků a potvrďte tlačítkem Filtrovat.

3. Zde napravo u každého produktu najdete tlačítko s ikonkou čárového kódu. Když na ni kliknete, dostanete se přímo na výsledek vyhledávání. Pokud vybraný obrázek chcete použít, zdarma si ho stáhněte.

S FIE budete mít obrázky pro nejpoužívanější srovnávače v ideálních parametrech

Pokud inzerujete na několika různých zbožácích či inzertních kanálech, nejspíš budete muset produktové obrázky přizpůsobit každému z nich zvlášť. Srovnávače mají svoje vlastní požadavky pro obrazovou inzerci, proto si musíte dát pozor v jaké vaše obrázky mají:

  • rozměry
  • pozadí
  • datovou velikost
  • formát
  • či jestli neobsahuje vodoznaky a další grafické prvky

Nepátrejte už po potřebných parametrech zvlášť. Na blogu FIE najdete všechny potřebné informace v přehledných tabulkách.

Období předvánočních kampaní pomalu začíná. Ujistěte se, že máte produktové obrázku stoprocentně v pořádku. A pokud ne, doplňte je z produktové banky. Image marketing je komplexní marketérská činnost, které musíte věnovat pozornost. A my vám pomůžeme s jejími začátky. Stačí se přihlásit na školení Jak na image marketing pomocí Feed Image Editoru.

Mohlo by vás zajímat:

Napsal / Lukáš Horák / 18. 08. 2020

Lukáš se v MERGADU stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z MERGADA. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.

Témata: Aplikace

Přidat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Přidáním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.