2021 v Mergadu. Zrekapitulujte si s námi nabitý rok

Petra Marková
16. 12. 2021
2 minuty čtení
2021 v Mergadu. Zrekapitulujte si s námi nabitý rok

S blížícím se koncem sezóny vám opět přinášíme ohlédnutí za uplynulým rokem. Podařilo se nám toho opravdu hodně. Mergado je bohatší o mnoho nových funkcí, mluví maďarsky a podívalo se i na pár mezinárodních veletrhů. Co jsou pro nás zlaté hřeby letošního roku?

S blížícím se koncem sezóny vám opět přinášíme ohlédnutí za uplynulým rokem. Podařilo se nám toho opravdu hodně. Mergado je bohatší o mnoho nových funkcí, mluví maďarsky a podívalo se i na pár mezinárodních veletrhů. Co jsou pro nás zlaté hřeby letošního roku?

2021 byl rokem nových funkcionalit, expanze a vzdělávání komunity

V Mergadu nebyla letos nouze o zdolané milníky a zajímavé novinky. Pojďte se s námi podívat na ty největší z nich:

  • Naši vývojáři se v roce 2021 činili. Vydali 23 releasů a nástroj vylepšili o významné funkce jako Oneliner, nové informační proužky, výběry, tabulkové zobrazení nebo množství přidaných formátů. 
  • Úspěšně jsme spustili Mergado v maďarštině a během roku připravili i 5 webinářů pro maďarské uživatele.
  • Stali jsme se součástí E‑commerce Hungary, E‑commerce Hrvatskapartnerem platformy Kaufland.de.
  • Našim čtenářům jsme připravili 322 článků v 11 jazycích.
  • Pro fanoušky interaktivního obsahu jsme natočili 26 videí pro MergadoTV25 podcastů pro MergadoToGo.
  • Letošek přál o něco více offline akcím. Na podzim jsme vyrazili do polské Varšavy na veletrh Expo 21 – Targi e‑handlu, do chorvatského Záhřebu na konferenci Cro Commerce a nechyběli jsme ani na ShopCampu v Praze. Zorganizovali jsme také vlastní MeetUp v Brně.
  • Nezaháleli jsme ani na supportu. Během roku 2021 vyřešila naše podpora ke spokojenosti uživatelů více než 7500 dotazů.
  • Do Mergado Store jsme postupně přidali další užitečné aplikace, které oceňují e‑shopaři a marketingoví specialisté. Mezi novými appkami naleznete Translating Parrot, Scraping Camel, Kvinono, Ordelogy Mini, PPC Wolf a čerstvou Ordelogy KeyWords.
  • Dařilo se také Mergado Packu – modul WooCommerce si stáhlo přes 2000 uživatelů.
  • Základy Mergada, aplikací a srovnávačů jsme proškolili přes 860 účastníků našich workshopů.
  • Do roku 2022 jsme si nadělili i nový systém certifikací. Mrkněte, jak fungují kategorie Zlatý, Stříbrný a Bronzový partner. 

Začíná sváteční režim

A to nejen u vás doma. I náš tým si dopřeje chvíli vánočního odpočinku. Ale nebojte se, nástroj Mergado poběží na plné obrátky. K dispozici vám bude i support, a to během pracovních dnů od 21. do 23. prosince a od 27. do 31. prosince od 9:00 do 16:00 hod. A naplno se vidíme opět od 3. ledna.

Vánoční úklid v Mergadu

Ke konci roku vám posíláme ještě malý tip – naše supporťačka Barča připravila užitečný seznam bodů, jak si vyčistit nepotřebná data a zpřehlednit práci s naším nástrojem.

 

Mergado vám přeje klidné svátky a úspěšný rok 2022.

Mohlo by vás zajímat:

Petra Marková

Slovenský trh a libozvučnou slovenštinu má v Mergadu na starosti copywriterka Petra. Textuje, bloguje, překládá a s vášní tvoří obsah na sociální sítě. A když zrovna nehledá ta správná slova, věnuje svůj čas své bytové džungli, pečení, kavárnám nebo cestování.