Ecommerce tipy #12 – Jak na mailing pro e-shopy

Dvanácté Ecommerce tipy vám poradí, jak na mailing. Zjistíte, jaké jsou základní typy mailingu pro váš obchod a jaké jsou jejich možnosti. Pochopíte, proč je dobré se zákazníky často komunikovat, proč byste měli zasílat vlastní dotazníky spokojenosti nebo jakým způsobem adresáta e‑mailu přimět k akci.

Dvanácté Ecommerce tipy vám poradí, jak na mailing. Martin Čtvrtníček vám ve videu popíše, jaké jsou základní typy mailingu pro váš obchod a jaké jsou jejich možnosti. Pochopíte, proč je dobré se zákazníky často komunikovat, proč byste měli zasílat vlastní dotazníky spokojenosti nebo jakým způsobem adresáta e‑mailu přimět k akci. Budujte důvěru svých zákazníků. Vylepšujte s nimi vztahy pomocí kvalitního mailingu. Pusťte si video s Martinem a Natálkou.

Audiozáznam videa si pusťte na našem podcastu MergadoToGo.

Lukáš Horák

Lukáš se v Mergadu stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z Mergada. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.