Nedávno jsme avizovali přípravu modulu do systému PrestaShop, který pomůže s exportem dat do Mergada a přidá navíc marketingové funkce. Modul je nyní hotov a k dispozici všem ke stažení. Zdarma.

Tímto článkem chceme především oznámit zpřístupnění modulu s názvem “Mergado Pack” veřejně všem zájemcům. Podrobný přehled funkcí a možnost si modul stáhnout najdete na této stránce, kterou budeme do budoucna v případě novějších verzí modulu aktualizovat.

Marketingový modul pro PrestaShop, ilustrační obrázek

Je třeba zdůraznit, že se jedná o první verzi modulu, která umí jen základní funkce:

  • exportovat data v univerzálním Mergadově formátu, který lze v Mergadu zkonvertovat na jakýkoliv zbožový srovnávač
  • pro českou i slovenskou Heureku lze nastavit měření konverzí a službu Ověřeno zákazníky, měření konverzí je dostupné také pro Zboží.cz
     

Již nyní připravujeme další verzi modulu. Těšit se můžete na nové marketingové nástroje, které do modulu přidáme a více funkcí pro samotný export dat z PrestaShopu.

Zvažujeme také podporu starších verzí PrestaShopu do verze 1.5. Nyní je modul určen pro verze PrestaShopu 1.6 a vyšší.

Budeme rádi za vaši zpětnou vazbu, pokud si modul do svého PrestaShopu přidáte. Vaše komentáře a dotazy můžete psát přímo do našeho diskuzního fóra k PrestaShop modulu.

Luděk Volejník

Senior konzultant Mergada Luďek působí v oblasti e‑commerce již přes 15 let. Ostřílený support master a lektor vás provede zákoutími Mergada i světem regulárních výrazů. Na svém kontě má stovky vyškolených uživatelů Mergada, kteří se stali uznávanými odborníky na feed marketing, PPC a SEO.