S novým Mergado modulem propojíte e‑shopy z OpenCart

Článek zveřejněn 11. 04. 2019
| 2 minuty čtení

Po modulech pro platformy PrestaShop, MagentoWooCommerce (Wordpress) vítáme do rodiny Mergado Marketing Packů modul pro systém OpenCart. Díky němu dokážete propojit Mergado s tímto oblíbeným e‑shopovým řešením, které nabízí rozsáhlé možnosti dalšího nastavení. S čím vám pomůže jeho aktuální verze? To se dočtete na následujících řádcích.

Představujeme vám modul Mergado Marketing Pack pro OpenCart

Co je OpenCart

Systém OpenCart je open-source řešení s rozsáhlými možnostmi pro online marketing. Jejím uživatelům nabízí množství rozšíření o užitečné funcionality, mnoho designových šablon a přehledně vypracovanou dokumentaci.

Co umí Mergado modul pro OpenCart

První verze Mergado Marketing Packu pro OpenCart umí vygenerovat Mergado Product XML feed. Je to univerzální datový formát, který v Mergadu snadno změníte na feed pro libovolný zbožový srovnávač. Díky tomu dokážete vytvářet exporty pro Heureku, Zboží.cz, Google Nákupy, Glami, Facebook a další inzertní kanály. Modul podporuje více jazyků a měn. Vedle toho umí logovat jednotlivé provedené akce, což usnadňuje technickou podporu při potížích.

Jak si modul nainstalujete

Modul si stáhněte na tomto odkazu. Kompletní postup jeho instalace najdete ve videu níže:

Jaké funkcionality modulu chystáme dál

V dalších verzích plánujeme přidat nové funkce jako např. možnost exportu statistického feedufeedu s kategoriemi pro Mergado, podporu multistore či spuštění postupného generování velkých feedů.

Co na modul pro OpenCart říkáte? Vaše zpětná vazba nás zajímá. Podělte se o vaše názory na našem diskuzním fóru.

Mohlo by vás zajímat:

Napsal / Lukáš Horák / 11. 04. 2019

Lukáš se v MERGADU stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z MERGADA. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.

Témata: Mergado Pack

Komentáře

Pěkné video Vážený tvůrčí týme :-)

Dobrá práce.

Samotného mne překvapilo, jak je komunita uživatelů OpenCart početná. A to i u nás. Nechť jí tedy modul dobře slouží.

Petr Parimucha (admin) / 14. 04. 2019 - 23:27

Přidat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Přidáním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.