Vydali jsme novou verzi marketingového modulu pro PrestaShop

Luděk Volejník
5. 10. 2016
1 minuta čtení
Nová verze marketingového modulu pro PrestaShop, ilustrační obrázek.

V září jsme pracovali na vylepšení marketingového modulu pro PrestaShop a teď vám můžeme představit jeho novou verzi. Jaké změny vám její instalace přinese?

Pro ty, kteří spěchají je tu přímý odkaz ke stažení aktuální verze

Nejprve jen rychlé připomenutí — marketingový modul pro PrestaShop je balíček pro marketing e‑shopů, které běží na této platformě. Jeho hlavní funkcí je generování Mergadova nabídkového XML feedu, který se může v Mergadu automaticky změnit na feed pro Heureku, Zboží.cz, Glami a další zbožové srovnávače. Modul je k dispozici zdarma a více si o něm a jeho prvních verzích můžete přečíst třeba tady. Teď už k novinkám představované verze.

Co se mění v aktuální verzi (1.1.3)?

Nová verze modulu představuje jen první část z většího balíku plánovaných úprav (na dalších právě pracujeme) a obsahuje tyto změny:

  • do feedu se nově exportuje také krátký popis zboží v samostatném elementu DESCRIPTION_SHORT,
  • přidali jsme možnost zobrazit certifikát “Ověřeno zákazníky” pro CZ i SK Heureku,
  • provedli jsme přizpůsobení modulu pro starší verze PrestaShopu 1.5,
  • opravili jsme nahlášené chyby týkající se měření konverzí ze Zboží.cz, Ověřeno zákazníky a měření konverzí pro Heureka.sk. 

Dotazy a podpora

Možnost stažení a také nápovědu k instalaci do PrestaShopu najdete hlavní stránce k tomuto tématu: Modul Mergado Pack pro PrestaShop. V případě zájmu o využití modulu nás neváhejte kontaktovat!

Diskutovat můžete také na našem fóru nebo nás kontaktujte e‑mailem.

Luděk Volejník

Senior konzultant Mergada Luďek působí v oblasti e‑commerce již přes 15 let. Ostřílený support master a lektor vás provede zákoutími Mergada i světem regulárních výrazů. Na svém kontě má stovky vyškolených uživatelů Mergada, kteří se stali uznávanými odborníky na feed marketing, PPC a SEO.