Díky školení Bidding Fox Elements zvýšíte výkonnost vaší inzerce

Článek zveřejněn 25. 04. 2019
| 2 minuty čtení

Aplikace Bidding Fox Elements pracuje s informacemi o množství prokliků, konverzí, průměrné ceně produktů apod. Z těchto informací vytváří nové elementy, které jsou účinný prostředek, jak vyšvihnout vaši inzerci na vyšší příčky. Naučte se možnosti Bidding Fox Elements efektivně využívat. Přihlaste se na náš bezplatný workshop.

Naučte se nastavovat Bidding Fox Elements

Informace z workshopu ocení e‑shopaři či konzultanti z marketingových agentur. Podmínkou je mít aspoň jeden aktivní e‑shop v Mergadu a absolvování workshopu Začínáme s Mergadem. Výhodou pro vás bude, pokud si projdete i školením práce s appkou Bidding Fox – to však není povinné.

Co se naučíte

  • Jaká data Bidding Fox Elements poskytuje
  • Jak dochází k párování dat k produktům z různých zdrojů
  • Využití v Mergadu
  • Využití pro další aplikace
  • Využití pro PPC, zbožáky atd.
  • Přeceňování
  • Kontrola spárovanosti (podle ceny, podle počtu e‑shopů)
  • Kontrola přebiddovávání někde jinde
  • Jak si Bidding Fox nachystat pro pravidelnou správu, abyste na pár kliknutí našli všechny potřebné informace

Za vedení zkušeného školitele pochopíte fungování Bidding Fox Elements a předvedete si příklady jejího využití v praxi. Nebude chybět ani pár užitečných tipů, se kterými vaši inzerci dostanete na vyšší úroveň.

Naučte se, jak na Bidding Fox Elements – zvolte elementy, které jsou pro vaše produkty vhodné a čarujte s daty jako pravý profík. Workshop je zdarma. Přihlaste se na něj na tomto odkazu.

Vyzkoušejte si aplikace:

Napsal / Lukáš Horák / 25. 04. 2019

Lukáš se v MERGADU stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z MERGADA. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.

Témata: Aplikace

Komentáře

Podle mne je tohle “must visit” školení. Jednak proto, že je Jirka dobrý školitel, jednak pro ukrutně široké možnosti, které “Elements” nabízejí v automatizaci marketingu eshopů. O automatizaci se toho poslední dobou totiž hodně namluví. Ale méné už udělá. A hlavně jsou některá řešení, pro běžné marketéry, nedostupná. A Elements jsou na tom jinak. Stojí pár stovek a možnosti nabízí široké. Jen člověk musí vymyslet, jak je použít. A to je právě ono. Tohle se dozví na školení.

Takže doporučuji.

Petr Parimucha (admin) / 29. 04. 2019 - 01:04

Přidat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Přidáním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.