Jana Dzuričková: Práce pro klienta s velkým objemem nabídky

Lukáš Horák
21. 11. 2018
1 minuta čtení
Jana Dzuričková: Práce pro klienta s velkým objemem nabídky

Jana Dzuričková je zkušená odbornice na dobývání zahraničních trhů, s kterou rádi děláme rozhovory. Jejím hlavním klientem je známý obchod Footshop.cz, kterému pomáhá prosadit se v mnoha státech Evropy. Poslechněte si, jak vypadá práce pro klienta s velkým objemem nabídky.

Jana Dzuričková – Inbound Team Leader z agentury Unikum Solutions – je zkušená odbornice na dobývání zahraničních trhů, s kterou rádi děláme rozhovory. Jejím hlavním klientem je známý obchod Footshop.cz, kterému pomáhá prosadit se ve dvanácti státech Evropy. Poslechněte si, jak vypadá práce pro klienta s velkým objemem nabídky. Zjistíte, jak v Uniku nastavují kampaně na zahraničních trzích, jak vybírají státy, do kterých budou s klienty expandovat, či který stát má nejnáročnější požadavky.

Záznam videa si pusťte na našem podcastu MergadoToGo.

Lukáš Horák

Lukáš se v Mergadu stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z Mergada. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.