Mergado + Bidding MeetUp představil pořádnou dávku novinek

Lukáš Horák
3. 5. 2019
2 minuty čtení
Mergado + Bidding MeetUp představil pořádnou dávku novinek

Na konci dubna jsme v Praze pořádali setkání, které představí užitečné novinky a propojí lidi z e‑commerce branže. Ve třech vstupech se snámi o zajímavosti podělili Michal Trousil, Jiří Guňka a Pavel Rusinský. Podívejte se na záznamy jejich přednášek.

Na konci dubna jsme v Praze pořádali setkání, které představí užitečné novinky a propojí lidi z e‑commerce branže. Ve třech vstupech se snámi o zajímavosti podělili Michal Trousil, Jiří Guňka a Pavel Rusinský. Podívejte se na záznamy jejich přednášek – jejich informace v online marketingu využijete už teď anebo velice brzy.

Tři přednášky

Michal Trousil – RTB nástroje

Jeden z našich oblíbených spíkrů, který se s námi o nové poznatky podělil i na prvním Mergado + Bidding MeetUpu, který jsme pořádali v Praze, byl Michal Trousil. Jeho tématem tentokrát byly RTB nástroje, které umí být užitečnými marketingovými kanály i kvalitními brandovými nástroji. Zkoušeli jste někdy využít nástroje Criteo či RTB House? Pusťte si Michalovu přednášku.

Jiří Guňka – Biddingem to začíná

Jirka Guňka z Bidding Fox ví o biddingu kdeco. Na Mergado + Bidding MeetUpu řekl, že bidding je třešnička na dortu. I když jsou jeho výsledky to první, co klient vidí, potřebuje mít bidding dobré základy. Jirka nám ukázal, jak v Bidding Foxu nastavit první strategie i upozornění a jak pracovat s jeho Diagnostikou. Chcete se dozvědět, jak si s appkou Bidding Fox zjednodušíte přehled o jednotlivých aspektech vašich biddovacích strategií? Podívejte se na tento záznam.

Pavel Rusinský – Nová stránka Produkty v Mergadu

Mergado + Bidding MeetUp završil náš Pavel Rusinský, který za sekci vývojového týmu pohovořil o připravovaných novinkách UI v Mergadu. Tou největší je nová stránka Produkty, jejíž hlavní rozdíly oproti aktuální verzi Pavel představil. Kromě toho také nastínil novou funkci Makra, která v Mergadu na jedno kliknutí automatizuje souhrn několika akcí. Poslechněte si jeho přednášku a vyzkoušejte si novinky. Až si na ně uděláte názor, prosím podělte se o něj s námi na našem fóru.

Zajímají vás další video-záznamy z akcí, které jsme navštívili? Sledujte Mergado TV. Audiozáznamy videí si pusťte na našem podcastu MergadoToGo.

Lukáš Horák

Lukáš se v Mergadu stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z Mergada. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.