MERGADO Fest vás vzdělá v e‑commerce i propojí s odborníky

Článek zveřejněn 21. 04. 2023
| 2 minuty čtení

Jak hladce přejít na Google Analytics 4, naboostovat PPC pomocí Performance Max či vytěžit z MERGADA maximum? To všechno vám prozradíme během jednoho dne na pátém ročníku MERGADO Festu. V brněnském Impact Hubu pro vás 1. 6. chystáme 21 odborných přednášek a workshopů včetně afterparty a příležitosti k networkingu. Kupte si vstupenku včas – zajistíte si místo na všech přednáškách, které vás zajímají.

Přednášky, se kterými vyšvihnete online podnikání

MERGADO Fest pořádáme s vášní k e‑commerce už pátým rokem. Od prvního ročníku, který ještě proběhl v hudebním klubu Mersey, jsme ušli dlouhou cestu. Dnes o něm rádi říkáme, že je skvělou kombinací odborné marketingové konference uvolněného festivalu

Ani letos tomu nebude jinak. Na 4 stages si můžete vybrat z 21 přednáškových bloků, ve kterých se s vámi spíkři podělí o cenné zkušenosti z oborů, jako je feed management, PPC, SEO, cenotvorba, marketplaces, image marketing či velmi aktuální AI. Na podvečerní afterparty pak vstřebáte nabité informace a lépe poznáte kolegy i profíky z oboru.

Nově pro vás také chystáme partnerskou zónu, ve které najdete zástupce Mallu, SeznamuKauflandu, ale i naše kolegy z MERGADA. Budeme rádi, když se stavíte na kus řeči a zeptáte se na cokoli, co vás trápí či zajímá. 

Na jaká témata se můžete na letošním MERGADO Festu těšit?

  • Úspěšný prodej na online marketplace — doporučení a první ukázka pro Kaufland.cz a Kaufland.skSimona Sumegová (Kaufland Global Marketplace)
  • Produktový feed ako základ dynamického retargetinguAdam Kacvinský, Alex Prochyra (Managino Agency)
  • Jak vyhořet a znovu vzplanoutAdam Funiok (Proficio)
  • Praktické tipy: Google Analytics 4 pro e‑shopy, Daniel Duriš (Basta Digital) 
  • Evropská e‑commerce v roce 2023Milan Fiala (going.international s.r.o.) 

Praktické vychytávky z prostředí MERGADA 

  • Jak využít a “zneužít” MERGADOJiří Drážný
  • Jak si připravit feed pro zahraniční expanzi pomocí MERGADO Systému, Vladimír Trevisan (Rigoro) 
  • Jak zpracovat v MERGADO Editoru (skoro) každý formátLeoš Humpolík (MERGADO) 
  • Přecházíme na MERGADO 2! David Janek (MERGADO)

Další přednášky, které si nenechte ujít: 

  • Od pixelov k profitu: Využitie sily AI na vylepšenie obrázkov v e‑commerce, Marek Daňko (Image Feed Editor) 
  • Data driven SEOMichal Janík (MERGADO) 
  • Automatizace cenotvorby pomocí aplikace Pricing Fox praktickyVladimír Trevisan (Rigoro)
  • … a mnohem víc 

Celý program najdete na webu MERGADO Festu. Při registraci zatrhněte, které z přednášek chcete navštívit. Tím si vytvoříte program zcela podle svých představ.

V ceně vstupenky je možnost vybrat si z 21 přednášek a workshopů, příležitost k networkingu s řečníky i kolegy z oboru, drobné občerstvení během celého dne i podvečerní afterparty v Impact Hubu. Pořiďte si vstupenku na MERGADO Fest už nyní. 

Ať už patříte mezi marketingové profesionály nebo začínající nadšence, na MERGADO Festu si rozšíříte vědomosti i okruh partnerů. A se svojí přihláškou raději neváhejte – kapacita konference je omezená. Těšíme se na vás 1. června v Impact Hubu! 

Napsal / Veronika Kusalíková / 21. 04. 2023

Copywriterka a obsahová specialistka Veronika má pod palcem anglicky mluvící trh. Slova o MERGADU a novinky ze světa e‑commerce šíří a překládá na blogu, sociálních sítích a v mailingu. Když zrovna neťuká do klávesnice, poznává různé části Evropy, plete si svetr nebo hledá designové poklady v bazarech a vetešnictvích.

Přidat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Přidáním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.