Nová aplikace pro Mergado — přísný hlídač Crediteam

Kateřina Šmajzrová
24. 3. 2017
1 minuta čtení

Chybějící kredit může způsobit značné škody — vyplatí se ho tedy nikdy nedočerpat. Přehled o kreditu všech vašich e‑shopů na všech zbožácích teď můžete mít pěkně pohromadě na jednom místě. 

 

Crediteam tedy bude hlavně pomocníkem těch, kdo spravují více e‑shopů (třeba marketingové agentury), které už teď nemusí mnohokrát kliknout na jednotlivé shopy (a přitom zapomenout, na který z nich už klikli), aby ohlídali výši kreditu na jednotlivých srovnávačích.  S tím se pojí jedna zajímavá novinka — aplikace je první v Mergado Store, která je registrována přímo na uživatele (většinou se aplikace vztahují k e‑shopům nebo exportům). 

Jak Crediteam vypadá?

O tom, že se finanční prostředky blíží nule, vás kromě číslovky upozorní i barva, která potenciální problémy signalizuje.   Po kliknutí do Podrobného přehledu uvidíte nejen aktuální částku, ale také odhad doby, která zbývá do dočerpání kreditu. Odhady staví aplikace na průměrných výdajích za den a týden, které vidíte v dalších polích přehledu.   O ubývajícím kreditu vám dá aplikace vědět pomocí notifikací v Mergadu (do budoucna plánujeme i souhrnný e‑mail za sledované e‑shopy).  Crediteam je zatím benjamínek v naší nabídce a očekáváme, že do budoucna poroste a zesílí — bude toho umět víc. Nové funkce tu tedy budou co nevidět a dáme vám o nich vědět. Podrobné info i přístup k zapnutí aplikace najdete přímo v Mergado Store.  

Kateřina Šmajzrová

Katka se panu Mergadovi stará o české texty, hlídá aby jim bylo rozumět a aby vás bavily. Taky točí videa a webináře pro ty, kdo jsou spíš na obrázky než na texty. Mimo to ráda chodí po horách a čte.