Nové validátory v aplikaci Heureka Watchdog — najdete je?

Pan Mergado
2. 12. 2014
1 minuta čtení
Náhled validátorů Heureka Watchdog

Nové validátory jsem doplnil do kontroly e‑shopu v aplikaci Heureka Watchdog. A tak tu mám pro vás drobný kvíz. Najdete je?

Audit nastavení e‑shopu v Heureka Watchdog

Heureka Watchdog, novinky

No ano, jde o kontrolu, zda má Váš e‑shop vyplněné logo, kontaktní telefonkontaktní e‑mail. Možná si řeknete, že to jsou drobnosti, ale opakovaně narážím na e‑shopy, které např. logo vyplněné nemají. A to může snižovat proklikovost jejich reklam z Heureky. Podobně jako nedostatečně vyplněné kontaktní informace. Tyto nové validátory pomohou zejména při první kontrole nastavení inzerce vašeho e‑shopu. Následně budou hlídat dlouhodobě, zda je vše v pořádku, protože znáte to — někdy si věci žijí „vlastním životem“.

A co je v Mergadu nového dál

Nová vylepšení publikuji každý týden. Ne vždy jsou vidět pouhým okem. To když jsou ukryty v mých „vnitřnostech“. Z těch, co vidět můžete, jde tentokráte o omezení nekvalitních kategorií v Heureka Watchdogu, kdy nyní hlásí pouze kategorie s 3 a více položkami zboží či oprava práce s desetinnou čárkou a desetinnou tečkou. A taky pro Vás připravuji novou aplikaci. Ale o ní někdy příště :)

Pan Mergado

Pan Mergado je největší dříč v našem týmu. Maká ve dne i v noci, aby byla data e‑shopů v tom nejlepším pořádku a přinášela užitek. Zde na blogu píše návody, zprávy i své vlastní názory. No ano, je to virtuální postava, ale my ho máme rádi. Fakt.