Poraďte si snadno s implementací Biano Pixelu. Na pomoc přichází Mergado Pack

Petra Marková
18. 2. 2021
1 minuta čtení
Poraďte si snadno s implementací Biano Pixelu. Na pomoc přichází Mergado Pack

Chcete se s e‑shopem vydat na srovnávač Biano? Při nastavení propagace určitě nepřehlédněte remarketingový nástroj Biano Pixel, se kterým vaše produkty posunete na přední pozice. Lepších výsledků ale docílíte pouze správnou implementací.

Chcete se s e‑shopem vydat na srovnávač Biano? Při nastavení propagace určitě nepřehlédněte remarketingový nástroj Biano Pixel, se kterým vaše produkty posunete na přední pozice. Lepších výsledků ale docílíte pouze správnou implementací. Ukážeme vám, jak na to pár kliknutími pomocí bezplatného nástroje Mergado Pack a jeho praktických videonávodů.

Máte e‑shop postavený na platformě PrestaShop? Pusťte si praktický návod níže

Bezplatný modul Mergado Pack pro PrestaShop 1.6 a 1.7 snadno propojí váš e‑shop se světem e‑commerce.

S nastavením Biano Pixelu pro e‑shopy na WooCommerce vám pomůže následující video

Vyzkoušejte Mergado Pack pro platformu WooCommerce a propojte svůj internetový obchod se světem elektronického obchodování.

Provozujte obchod na jiné e‑shopové platformě? Modul Mergado Pack ovládá další jako je např. OpenCart a umí implementaci známých reklamních nástrojů, mezi které patří Glami Pixel, Heureka měření konverzí nebo Google Ads.

Mohlo by vás zajímat:

Petra Marková

Slovenský trh a libozvučnou slovenštinu má v Mergadu na starosti copywriterka Petra. Textuje, bloguje, překládá a s vášní tvoří obsah na sociální sítě. A když zrovna nehledá ta správná slova, věnuje svůj čas své bytové džungli, pečení, kavárnám nebo cestování.