Připravujeme marketingový modul pro PrestaShop

Článek zveřejněn 02. 08. 2016
| 2 minuty čtení

Pro koho je modul určen?

Marketingový modul je určen pro všechny provozovatele eshopů, kteří používají bezplatný open-source systém PrestaShop jako platformu pro svůj eshop a chtějí své zboží propagovat ve zbožových vyhledávačích.
 

Jaká bude cena?

Dobrá zpráva: modul bude k dispozici zdarma.
 

S čím vám modul v PrestaShopu pomůže?

Především snadno realizovat propojení vašeho eshopu na zbožové vyhledávače. Nejen na nejznámější Heureku, Zboží.cz a Google nákupy, naším cílem je umožnit vám snadno přenášet produkty na jakýkoliv zbožový srovnávač, který aplikace Mergado umí generovat. V současné době (červenec 2016) je to přes 60 zbožových porovnávačů v mnoha zemích Evropy.
 
V první verzi bude modul v PrestaShopu umožňovat:
  • generování Mergadova nabídkového XML feedu, což je univerzální datový formát, ze kterého půjde v aplikaci Mergado vygenerovat libovolný XML feed (pro jakýkoliv zbožový vyhledávač)
  • nastavení pro využití služby Ověřeno zákazníky české i slovenské Heureky
  • nastavení pro využití měření konverzí české i slovenské Heureky a Zboží.cz
Další funkce budeme postupně přidávat dle našeho vývojového plánu a také dle zpětné vazby od zákazníků.
 
Podporovány budou všechny verze PrestaShopu počínaje 1.6.0.0. Máte-li starší verzi PrestaShopu, nezoufejte, je velmi pravděpodobné, že i zde bude modul fungovat.
 

Jak můžete pomoci Vy nám?

Pokud máte PrestaShop, budeme rádi, když se ozvete na mergado@mergado.cz a sdělíte nám, jaké funkce byste chtěli tímto modulem zajistit. Stejně tak, pokud chcete modul nasadit do svého eshopu co nejdříve, napište nám a zařadíme Vás do první vlny uživatelů, které budeme informovat.
 

Kdy bude modul k dispozici?

Dokončení předpokládáme během 2 týdnů. Budeme vás zde na blogu i na Mergadově Facebookovém účtu informovat, jakmile bude modul finálně připraven.
 
Napsal / Luděk Volejník / 02. 08. 2016

Luděk pomáhá zajistit Mergadovu českou podporu. V prostředí eshopů a internetového marketingu se pohybuje přes 16 let, aktuálně ho nejvíc baví PrestaShop a vše kolem něj. Když zrovna nepracuje pro Mergado, cvičí gymnastiku v Sokole nebo skáče přes překážky na biketrialovém kole.

Témata: Mergado Pack

Přidat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Přidáním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.