PROBIDDING 2019 – Rozhovor s Milanem Šmídem, Zásilkovna

Lukáš Horák
30. 5. 2019
1 minuta čtení
PROBIDDING 2019 – Rozhovor s Milanem Šmídem, Zásilkovna

Další známá tvář, se kterou jsme se potkali na konferenci PROBIDDING 2019, byl Milan Šmíd. Milan se nedávno stal marketingovým ředitelem skupiny Packeta, která vlastní českou jedničku přes logistiku – Zásilkovnu.

Další známá tvář, se kterou jsme se potkali na konferenci PROBIDDING 2019, byl Milan Šmíd. Milan v nedávných měsících ukončil svoje dlouholeté působení na Seznam.cz a své síly nabídl jiné významné firmě. Stal se marketingovým ředitelem skupiny Packeta, která vlastní českou jedničku přes logistiku – Zásilkovnu.

Zásilkovna aspiruje stát se globální logistickou platformou pro celý svět a Milan Šmíd jí má pomoct zavést jednotnou marketingovou strategii. Pusťte si rozhovor o jeho prvních dojmech a novinkách Zásilkovny jako je nová C2C aplikace a automatizovaná výdejna Z‑BOT.

Audiozáznam videa si pusťte na našem podcastu MergadoToGo:

Mohlo by vás zajímat:

Lukáš Horák

Lukáš se v Mergadu stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z Mergada. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.