Dostaňte se na globální trh s vyhledávačem Kelkoo Group

Článek zveřejněn 21. 07. 2020
| 2 minuty čtení

Zvažujete inzerci na Kelkoo Group? Evropský průkopník mezi srovnávači zboží přiblíží sortiment e‑shopu nakupujícím v 26 zemích světa. Exportujte na něj obchod — zjednodušíte proces nákupu pro koncového zákazníka v Česku, nebo proniknete rovnou na několik trhů zároveň. Zjistěte, co všechno potřebujete ke startu na Kelkoo Group.

Prodávejte do celého světa s Kelkoo Group

Služba Kelkoo Group slouží zákazníkům k vyhledávání produktů na e‑shopech a přináší jim nejlepší cenu mezi konkurenčními značkami. Inzerujícím klientům zabezpečuje cílenou návštěvnost, díky které účinně zvýší počet objednávek.

V roce 2017 se Kelkoo stalo prvním prémiovým CSS partnerem Google. Kelkoo Group tak zajišťuje, že 100 % obchodníkova příhozu v Google Nákupech vstoupí do aukce, zatímco Google Nákupy si z každého přihození odebírají cca 20 % marži. Díky partnerství s Kelkoo Group profitují e‑shopy z návštěvnosti stejné kvality jako u Google Nákupů, využívají k inzerci stejnou platformu, ale dosahují výrazné úspory.

Jak inzerovat na Kelkoo

Reklamní systém je založený na importu dat o sortimentu prostřednictvím XML souboru. Produkty si do kategorií zařazuje přímo srovnávač. Proto ve feedu doporučujeme uvádět co nejpodrobnější informace pro lepší zařazení produktů. Jaké další parametry vyžaduje Kelkoo v produktovém feedu? Přesné požadavky najdete na jejich webu.

Kromě základních inzertních služeb nabízí i specifické průvodce. S jejich pomocí se nakupující zorientuje v nabídkách více než 12 milionů produktů a odfiltruje tím všechny výsledky, které neodpovídají jeho vyhledávání.

Využití napojení na Mergado Pack

Platforma Kelkoo poskytuje na měření konverzí pixel Kelkoo Sales Tracking, který podporuje i Mergado Pack pro PrestaShop a WooCommerce. Na jeho aktivování vám stačí v rozhraní Packu vybrat zemi, ve které působíte, a merchant ID.

Připravte se pohodlně s Mergadem na požadavky srovnávače Kelkoo. Začněte bezplatným auditem XML feedu, který zkontroluje jeho stav a doporučí možnosti oprav.

Mohlo by vás zajímat:

Napsal / Petra Marková / 21. 07. 2020

Slovenský trh a libozvučnou slovenštinu má v Mergadu na starosti copywriterka Petra. Textuje, bloguje, překládá a s vášní tvoří obsah na sociální sítě. A když zrovna nehledá ta správná slova, věnuje svůj čas své bytové džungli, pečení, kavárnám nebo cestování. 

Přidat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Přidáním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.