Česká e-commerce vítá ShopSys Framework

ShopSys, společnost s 13 lety zkušeností z tvorby e‑shopů na míru, uvedla vlastní open source řešení pro stavbu internetových obchodů. Platforma ShopSys Framework je první ryze české řešení, které má svojí kvalitou konkurovat velkým systémům jako PrestaShop, WooCommerce nebo Magento.

ShopSys, společnost s 13 lety zkušeností z tvorby e‑shopů na míru, uvedla vlastní open source řešení pro stavbu internetových obchodů. Platforma ShopSys Framework je první ryze české řešení, které má svojí kvalitou konkurovat velkým systémům jako PrestaShop, WooCommerce nebo Magento.

ShopSys Framework je moderní

Od roku 2003 má ShopSys na svém kontě na 800 postavených e‑shopů různé velikosti. Právě z těchto zkušeností a z požadavků na moderní, spolehlivé fungování vychází ShopSys Framework. SF nabízí rozsáhlé množství funkcionalit a kvalitní infrastrukturu, která zvládne i zátěž velkého projektu. Před časem dostali vybraní klienti ShopSysu beta verzi SF na testování. 20 z nich už začalo služeb tohoto systému využívat.

Co získá e‑shop využitím ShopSys Frameworku

E‑shopy SF ocení z technického i logistického ohledu. Je navržený tak, aby e‑shopům umožnil plynule reagovat na neustále se měnící podmínky v online prostředí a uspokojoval tak požadavky jejich zákazníků.

1. Cena

ShopSys Framework je open source platforma. Je tedy zdarma.

2. Moderní technologie

Vývojáři SF se při jeho tvorbě inspirovali aktuálními technologickými trendy. Software je postavený na moderní architektuře, kterou využívají špičky v oboru. Jeho vysoká funkčnost je založená na používání PHP frameworku Symfony a dalších technologiích jako jsou Docker, Kubernetes, PostgreSQL, Redis, Elastic.

3. Množství funkcionalit

Od vhodně zvolených technologií se odráží jednoduché přizpůsobování, které umožňuje implementaci množství modulů či propojování SF s dalšími systémy.

4. Kvalitní technická podpora

Pro vývoj SF ShopSys disponuje speciálním týmem vývojářů. Technická podpora SF tedy staví na rozsáhlých zkušenostech a aktivním přístupu svého supportu.

Kromě výhod, které ShopSys Framework představuje pro e‑shopy, nabízí i možnosti spolupráce s agenturami, které e‑shopy vyvíjejí. Agentury ocení kvalitu kódu, dobře připravenou infrastrukturu softwaru, obchodní a technickou podporu a jednu z nejvyšších provizí z komerčních licencí mezi e‑commerce platformami.

ShopSys Framework je nová platforma, kterou si ještě nemohlo vyzkoušet a zatížit velké množství e‑shopů. Jeho aktuální vlastnosti jsou dobrým předpokladem pro to, aby ČR získala kvalitní platformu na open source bázi, která srovná krok s lídry na trhu e‑shopových řešení. Chcete si vyzkoušet základy programování ve Frameworku? Přihlaste se na Framework webinář určený pro developery.

Lukáš Horák

Lukáš se v Mergadu stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z Mergada. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.