Export pro Skapiec.pl, snazší orientace ve výsledcích auditu a další novinky!

Kateřina Šmajzrová
31. 10. 2016
2 minuty čtení
Novinky v Mergadu, logo

I tentokrát si tým pana Mergada připravil pár vychytávek, které při používání Mergada potěší. Velkou novinkou je potom nová podpora polského vyhledávače Skapiec.pl. 

Podpora feedu pro polský Skapiec.pl

Polský Skapiec.pl je dalším porovnávačem, se kterým vám pomůže Mergado – nově pro něj můžete při nahrávání feedu vytvořit speciální export. Skrze tento vyhledávač můžete inzerovat velkou škálu zboží – od elektroniky přes módu až po drogerii nebo doplňky stravy.   

Jak export v Mergadu založit?

Při nahrávání feedu rozbalte další země a pod záložkou Polsko vyberte požadovaný vyhledávač. Zároveň nezapomeňte na to, že Mergado zvládne “pouze” převést vaše kategorie do nového formátu, ale lokalizace do polštiny (tedy názvy produktů nebo jejich popis) musíte zařídit jinak — nejlépe úpravou vstupního feedu včetně konverze měny, se kterou si Mergado neporadí. 

   

Element u výsledků auditu

Na základě vašich reportů na fóru vylepšili vývojáři orientování se ve výsledcích auditu. Nově tam kromě popisu chyby najdete hned v nadpisu i to, kterého elementu se problém týká (nemusíte si tak lámat hlavu, jaký je rozdíl mezi dvěma stejnými chybovými hláškami, které se každá týkají jiného elementu). 

Filtrování pro CSV s historií

O tom, že si můžete stahovat historii práce v Mergadu do CSV souboru už jsme psali minule. Před stažením ale můžete nyní vybrat také filtry, pro které chcete CSV exportovat.  

Zpětná vazba pro Mergado

Pokud byste se rozhodli nás opustit (což doufáme, že se nestane) budeme nově každého uživatele, který maže poslední export posledního zbývajícího e‑shopu prosit o zpětnou vazbu na užívání Mergada. Ve všech ostatních případech je tu na zpětnou vazbu naše fórum nebo technická podpora na mergado@mergado.cz. A jedna lahůdka na závěr – pokud se vám v minulosti stávalo, že při zmenšení okna mizelo stránkování na kartě Produkty během jejich prohlížení, pak vězte, že teď už se vám to nestane (klidně to vyzkoušejte!). 

Kateřina Šmajzrová

Katka se panu Mergadovi stará o české texty, hlídá aby jim bylo rozumět a aby vás bavily. Taky točí videa a webináře pro ty, kdo jsou spíš na obrázky než na texty. Mimo to ráda chodí po horách a čte.