Garance dodání do Vánoc na Heurece

V předvánočním období si mnoho zákazníků vybírá možnost nakoupit online, ale zároveň z takového nákupu vznikají obavy, jestli zboží stihne dorazit do Vánoc. Heureka proto vytvořila akci Garance dodání do Vánoc.

V předvánočním období si mnoho zákazníků vybírá možnost nakoupit online, ale zároveň z takového nákupu vznikají obavy, jestli zboží stihne dorazit do Vánoc. Heureka proto vytvořila pro všechny e‑shopy, které mají certifikát Ověřeno zákazníky, akci Garance dodání do Vánoc. Zapojit se mohou pomocí formuláře, který uvidí v administraci e‑shopu.

Registrace začne 1. prosince a speciální ikona vánočního stromečku, který znamená Garanci dodání do Vánoc, se bude zobrazovat od 8. prosince. Od 14. prosince bude Heureka ignorovat data z dostupnostního XML souboru, aby nepřepisovala data z Garance dodání do Vánoc a 25. prosince se dostupnostní xml feed začne opět zpracovávat.

Natália Saganová

Natálka v Mergadu začínala jako copywriterka, a proto na blogu narazíte i na její články. Teď ji nejčastěji uvidíte před hledáčkem kamery nebo jako hlavní organizátorku každoročního MergadoFestu. Šéfka copy týmu nepohrdne dobrým jídlem a ráda cestuje, nejlépe obojí dohromady. Je milovnice jógy, dobré knihy a tance.