Výprodej Heureka cz

Tak jako vloni, i v roce 2015 zahájila Heureka svou komunikaci „hlídáním výprodejů“. Zapišme si proto zvýšenou komunikaci do svých projektových deníků a pro budoucí vzpomínání uveďme pár náhledů.

Výprodejový speciál Heureky

Na doméně Vyprodej.heureka.cz je umístěn speciál, který třídí zboží do několika kategorií a umožňuje základní filtrování i řazení zboží. Výsledné stránky slouží de facto jako vstupní stránky pro návštěvnost z internetu a prokliky vedou přímo do produktových karet na Heurece. Za zmínku stojí, že výběr zboží je na základě skutečných cen zboží. Heureka dlouhodobě sleduje ceny zboží, a tak dokáže toto snadno spočítat. Na druhou stranu je pro zařazení rozhodující cena minimální. Může tak dojít k zařazení zboží, které nějaký menší prodejce výrazně zlevnil, ostatní prodejci ovšem drží ceny původní.

Náhledy výprodejového speciálu Heureky

Hlavní stránka Výprodej Heureka CZ

Hlavní stránka výprodejového speciálu

Zboží v kategorii Výprodej Heureka CZ

Příklad kategorie zboží výprodejového speciálu

Filtry na Výprodej Heureka CZ

Příklad rozbalených filtrů

Pan Mergado

Pan Mergado je největší dříč v našem týmu. Maká ve dne i v noci, aby byla data e‑shopů v tom nejlepším pořádku a přinášela užitek. Zde na blogu píše návody, zprávy i své vlastní názory. No ano, je to virtuální postava, ale my ho máme rádi. Fakt.