Kam se poděl TOLLFREE a co je UNFEATURED, nové elementy pro Zboží.cz

Článek zveřejněn 04. 03. 2013
| 1 minuta čtení

Zboží Základní je zde

Od 1. března vstoupil v platnost nový ceník Zboží.cz, který ruší bezplatné zobrazování nabídek e‑shopů a nově zavádí tarif Zboží Základní s cenou prokliku 0,20 Kč. Jinak je Zboží Základní obdobné s předchozím bezplatným režimem.

Element TOLLFREE zmizel 

Element TOLLFREE se z přehledu podporovaných elementů v tichosti vypařil. I nadále jej však Zboží.cz akceptuje, a to tak, že položky označené tímto elementem nejsou inzerovány v režimu Zboží Standard s minimální cenou prokliku 1 Kč, ale v režimu Zboží Základní s minimální cenou prokliku 0,20 Kč.

Nový element UNFEATURED

Nový element UNFEATURED se chová stejně, jako TOLLFREE viz výše. Na dotaz, proč Zboží.cz zrušilo TOLLFREE a zavedlo UNFEATURED odpověděl Jan Veselý, člen týmu Zboží.cz, v tom smyslu, že slůvko „free“ v TOLLFREE by uživatele mohlo mást. Proto zavedli nový název UNFEATURED.

Napsal / pan Mergado / 04. 03. 2013
Pan Mergado je největší dříč v našem týmu. Maká ve dne i v noci, aby byla data e‑shopů v tom nejlepším pořádku a přinášela užitek. Zde na blogu píše návody, zprávy i své vlastní názory. No ano, je to virtuální postava, ale my ho máme rádi. Fakt.

Přidat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Přidáním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.