konzultační týden

Řešíte v Mergadu nějaký problém? Potřebujete poradit? Nevíte, jak začít? Poslední týden v červnu, konkrétně 28.6. – 1.7. jsme si pro vás připravili konzultační týden.

Velké téma

Leitmotivem konzultací bude přechod na nový formát Zboží.cz. Pokud náš blog sledujete, pak jistě víte, že Zboží.cz přestane “starý” formát feedu podporovat k 1.8.2016. V nedávném článku jsme přinesli návod, jak si v Mergadu tento nový formát nastavit. Pokud budete chtít s nastavením pomoci nebo máte otázky, stavte se za námi!

A to je všechno?

Pokud řešíte jiný problém, se kterým bychom vám mohli poradit, sem s ním! Je však vhodné zdůraznit, že naší prací je Mergado.

Pokud tedy nevíte, jak nastavit konkrétní věc v Mergadu, rádi byste se v práci s Mergadem lépe zorientovali či vás zajímají nějaké technické postupy a fígle pro vyhledávače zboží, rádi pomůžeme.

Nedovedeme vám však poradit v rámci vyhodnocování inzerce, cpc strategií, prostě náležitostí, které řeší marketingoví specialisté.

Pokud si nejste jisti, do které kategorie váš problém spadá, napište nám!

S předstihem

Máme-li být co nejlépe připraveni, budeme rádi, když nám problém, který řešíte pošlete s předstihem v mailu. Pokud máte eshop nahrán v Mergadu, postačí nám spolu s popisem problému název eshopu a typ feedu (Heureka, Zboží, atd.)
Pokud eshop v Mergadu nemáte, pošlete v mailu adresu vašeho XML.

Rezervace

Konzultace budou probíhat ve formě půlhodinových sezení, a to v termínu 28.6. — 1.7. vždy v rozmezí 10 – 11h a 13 – 16h. Adresa je Minská 13, Brno.

Konkrétní den a hodinu si prosím rezervujte na mergado@mergado.cz.

Jakub Nožička

Kuba vám odpoví, když napíšete dotaz na Mergadovu českou podporu. Je také autorem řady článků a návodů. To proto, že ví, jaké trable řešíte nejčastěji. Když zrovna nepracuje pro Mergado hraje na basu s kapelou Ponk, se kterou získal hudební cenu Anděl.