Lednové novinky v Mergadu vol. 2

Možná se vám zdá, že takový článek tu už tento měsíc byl. A je to tak, už jsme jednou představili vylepšení za leden, v Mergadu však nezahálíme a přinášíme opět pár dalších novinek.

Možná se vám zdá, že takový článek tu už tento měsíc byl. A je to tak, už jsme jednou představili vylepšení za leden, v Mergadu však nezahálíme a přinášíme opět pár dalších novinek.

Našeptávač a notifikace

Určitě víte, že v Mergadu najdete našeptávání kategorií, například pro HeurekuZboží.cz. Často jste se na nás obraceli s požadavkem přidat našeptávač i pro Glami, tak jsme jej doplnili. Zatím je však dostupný jen pro českou verzi.

Trochu jsme vylepšili notifikacevypnuli jsme tu o stažení feedu neznámým user-agentem.

Pro uživatele přibyla možnost nastavit si notifikace z aplikací. Můžete si vybrat, zda se zobrazí pouze v Mergadu, nebo přijdou i na e‑mail.

Nové formáty

Do Mergada jsme přidali 5 nových formátů. Dva jsou zahraniční a tři slovenské:

  • Designforumshop.com je zaměřen na oblečení, šperky či bydlení a bytový design. Vyhledávač má několik jazykových mutací. Například českou, slovenskou nebo i anglickou, německou, či francouzskou. Pro zákazníky, kteří hledají inspiraci, je nachystaný blog s tematickými články o módě a designu.
  • Compari.ro je rumunský porovnávač zboží. Najdete na něm zejména elektroniku nejen do domácnosti. Zároveň zde můžete inzerovat sportovní oblečení a pomůcky na sport a dost překvapivě i pánské obleky. Škála zboží je opravdu různorodá.
  • Evilia.sk je vyhledávačem, kde můžete inzerovat nábytek a zboží spojené s bytovým designem. Pro uživatele je užitečná i sekce Inspirace, kde najdou články s designovými tipy.
  • Mojinterier.sk, jak vyplývá z názvu, se věnuje zboží pro zařízení domácnosti či kanceláří. Inzerovat můžete i vybavení pro zahradu, osvětlení a koupelnu.
  • Mojoutfit.sk má také jasné zaměření. Inzeruje se zde oblečení, kabelky, boty. Pro zákazníky je nachystaný blog o módních trendech.


 

Natália Saganová

Natálka v Mergadu začínala jako copywriterka, a proto na blogu narazíte i na její články. Teď ji nejčastěji uvidíte před hledáčkem kamery nebo jako hlavní organizátorku každoročního MergadoFestu. Šéfka copy týmu nepohrdne dobrým jídlem a ráda cestuje, nejlépe obojí dohromady. Je milovnice jógy, dobré knihy a tance.