Letem světem uplynulým týdnem

Před prodlouženým víkendem, který zatím opalování a dalším venkovním radovánkám moc nenahrává, vám přinášíme pár tipů na čtení, případně koukání, které proletěly českou e‑commerce v uplynulém týdnu. Nechte se inspirovat!

Mladí a nakupování

Tyinternety.cz psaly o tom, jak se proměňuje nákupní chování u mladých lidí - třeba že chtějí nakupovat na sociálních sítích, připlatí si za rychlé dodání a zajímá je elektronika, móda i aplikace. Jak je váš e‑shop připraven na nastupující generaci?

Rozšiřování sortimentu a zahraničí

Expanze do zahraničí je velký krok, podobně jako rozšíření sortimentu mimo původní oblast podnikání. Peter Hajduček se o to s Footshopem pokusil. Rozhovor na tato a další témata s ním vedl Jiří Rostecký na Mladém podnikateli.

Změna termínu Nekonference

Už skoro tradiční brněnská akce změnila termín — náčelník Michal o tom píše na fóru. Termín vám ale prozradíme i tady — bude to 8. června 2017 a přihlašovat se můžete přímo tady. A jak to na Nekonferenci vypadá najdete třeba v tomhle videu.

Kateřina Šmajzrová

Katka se panu Mergadovi stará o české texty, hlídá aby jim bylo rozumět a aby vás bavily. Taky točí videa a webináře pro ty, kdo jsou spíš na obrázky než na texty. Mimo to ráda chodí po horách a čte.