Máte ve svém sortimentu Produkt roku?

Heureka již poněkolikáté vyhlašuje Produkty roku – tedy zboží, které bylo v uplynulém roce nejoblíbenější mezi zákazníky. Pokud ho ve svém sortimentu máte, zobrazí se u něj banner pro oceněné.

Hodnocení, na základě kterého se Produkty roku v jednotlivých kategoriích vyhlašují, je tvořeno z počtu uživatelů, kteří o něj projevili zájem, počtu nákupů v e‑shopech a celkového hodnocení uživatelů. První tři produkty s nejlepším hodnocením získávají status „finalisty“, nejlépe hodnocený produkt je pak „vítězem“. Zákazníky o oblíbenosti informuje banner, který Heureka přidává k takto oceněným produktům. Tip: bannery si můžete umístit i ke svým produktům v e‑shopu. Stačí si je stáhnout. 

 

Letošní vítězové, lonští poražení?

Pojďme se blíže podívat na některé kategorie a jejich vítěze – některé mají už několik let svého hegemona, jiné jsou závislé na novinkách roku (typicky kategorie mobilů, tabletů a notebooků). Seznam všech vítězů i finalistů v jednotlivých kategoriích najdete na webu Produktu roku. Jistě stojí za úvahu, zda do svého sortimentu některý z takto populárních produktů nezařadit, pokud ho tam ještě nemáte a zvýšit tak svoje šance na proklik. Skvělý článek o práci s Top produkty najdete tady, článek (mimojiné) o práci s populárními produkty tady. 

Kategorie Parfémy


Kategorie Kávovary


Kategorie Sluchátka


Kategorie Pneumatiky


Kategorie Cestovní hry


Kategorie Karimatky

Kategorie Hodinky

Kategorie Krby

Kateřina Šmajzrová

Katka se panu Mergadovi stará o české texty, hlídá aby jim bylo rozumět a aby vás bavily. Taky točí videa a webináře pro ty, kdo jsou spíš na obrázky než na texty. Mimo to ráda chodí po horách a čte.