Videozáznamy z MERGADO Festu 2023 přináší tipy na ziskovější online marketing

Lukáš Horák
27. 6. 2023
3 minuty čtení

Nahlédněte s námi pod ruce českým a slovenským odborníkům. Máme pro vás záznamyMERGADO Festu 2023, které vám pomohou vylepšit pracovní postupy.

Nahlédněte s námi pod ruce českým a slovenským odborníkům. Máme pro vás záznamyMERGADO Festu 2023, které vám pomohou vylepšit pracovní postupy. Na pátém ročníku jsme se zaměřili na marketplacesGA4Performance Max nebo dynamický retargeting. Nestihli jste MERGADO Fest, nebo si potřebujete doplnit informace? Pusťte si videozáznamy.

Co všechno zaznělo na MERGADO Festu 2023

Simona Sumegová (Kaufland Global Marketplace): Úspěšný prodej na online marketplace – doporučení a první ukázka pro Kaufland.cz a Kaufland.sk

Simona z Kaufland Global Marketplace vám prozradí, co je důležité a na co je třeba si dát pozor při prodeji na online marketplace. Zabývá se také podrobnostmi a poskytuje první nahlédnutí do nových marketplaceů Kaufland.cz v České republice a Kaufland.sk na Slovensku. Ukáže vám konkrétní kroky a doporučení, jak s Kaufland Global Marketplace můžete začít spolupracovat a prodávat co nejúspěšněji.

👉 PREZENTACI K NAHLÉDNUTÍ NAJDETE ZDE

Adam Kacvinský a Alex Prochyra (Managino): Produktový feed jako základ dynamického retargetingu

Přizpůsobte svůj produktový feed pro efektivní využití dynamického retargetingu v rámci programmatic nákupu. Projdeme si, které klíčové elementy je nezbytné ve feedu pro dynamický RTB retargeting připravit ještě před samotným spuštěním kampaní, a také si ukážeme, jak lze RTB retargeting feed upravit pomocí nástroje MERGADO. Takto efektivněji investujete reklamní rozpočet a zvýšíte míru konverze, takže dokážete oslovit konkrétní skupiny uživatelů s vyšší pravděpodobností dokončení nákupu.

Připomeňte si atmosféru MERGADO Festu 2023 a mrkněte na aftermovie nebo fotoreport z pátého ročníku akce.

Jiří Cafourek (Mall by Allegro): Staňte se prodejcem na Allegro.cz

Integrace společností AllegroMALL Group povede k otevření nového online tržiště Allegro.cz, které bude spuštěno v první polovině roku 2023. Allegro je jednou z největších evropských platforem pro elektronické obchodování s více než 20 lety zkušeností. Obchodníkům nabízí pokročilé marketingové a vzdělávací nástroje.

👉 PREZENTACI K NAHLÉDNUTÍ NAJDETE ZDE

Daniel Duriš (Basta digital): Google Analytics 4 pro e‑shopy

Google Analytics 4 tu jsou už několik let, ale pro mnohé je to stále nesrozumitelný systém. Změna paradigmatu a posun k eventům, ale také (často) nepoužitelné základní reporty, které navíc vypadají jinak než v Universal Analytics. Jak mohou e‑shopy zapracovat novou verzi analytiky do svých systémů? Kde sledovat důležité detaily transakcí a jaké reporty využívat? K jakému účelu slouží Consent Mode? A jaké jsou možnosti řešení výpadku ve statistikách po nasazení cookie lišty?

👉 PREZENTACI K NAHLÉDNUTÍ NAJDETE ZDE

Libor Toporcer (Invelity): Rok s Performance Max. Tipy, triky a odborné postřehy, jak na tuto kampaň

Už je to přes rok, co se mezi nejprioritnější kampaně Google Ads dostala Performance Max. Libor se podělí o cenné rady, zkušenosti a postřehy, jak efektivně pracovat s nastavením kampaní, ukáže pár hacků, ale i to, jak se na tyto kampaně dívat a jak je optimalizovat.

👉 PREZENTACI K NAHLÉDNUTÍ NAJDETE ZDE

Milan Fiala: Evropská e‑commerce v roce 202

Na západě kraluje faktura, na východě stále vede dobírka. Západní Evropa je sice v rámci online marketingu opravdu pekelně drahá, ale průměrná hodnota objednávky tam může být dvojnásobná až trojnásobná. Ačkoli se e‑commerce trh neustále více unifikuje, stále existují mezi jednotlivými evropskými trhy rozdíly, které je vhodné znát.

Mohlo by vás zajímat:

Lukáš Horák

Lukáš se v Mergadu stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z Mergada. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.