Získejte tipy na výkonnější inzerci od spíkrů z MERGADO Festu 2023

Lukáš Horák
29. 6. 2023
3 minuty čtení

Naučte se, jak na kvalitnější image marketingbiddingpřevod formátů feed management. Své znalosti z praxe vám poskytnou e‑commerce specialisté i nadšenci, kteří se o ně podělili na letošním MERGADO Festu.

Naučte se, jak na kvalitnější image marketingbiddingpřevod formátů feed management. Své znalosti z praxe vám poskytnou e‑commerce specialisté i nadšenci, kteří se o ně podělili na letošním MERGADO Festu. Čekají na vás informacemi nabité videozáznamy a prezentace všech spíkrů.

Zabodujte na podzim s bezchybnou inzercí

David Janek: Přecházíme na MERGADO 2!

Co se změnilo? Jak bude probíhat přechod na novou verzi? Jaké novinky můžete očekávat? Představíme plány nové verze MERGADO Editoru.

👉 PREZENTACI K NAHLÉDNUTÍ NAJDETE ZDE

Marek Daňko (Feed Image Editor): Od pixelů k profitu: Využití síly AI k vylepšení obrázků v e‑commerce

V této prezentaci společně prozkoumáme potenciální nástroje umělé inteligence, které mohou vylepšit produktové obrázky v e‑shopu jako například odstranění pozadí, vodoznaků a vylepšení rozlišení. Budeme také diskutovat o předpovědích týkajících se budoucnosti obrázků v e‑commerce spojené s výrazným pokrokem AI nástrojů ke generování vizuálního obsahu. Zjistěte, jak AI zvyšuje prodej a mění zákaznickou zkušenost vytvářením vizuálně atraktivních produktových obrázků.

Jiří Drážný: Jak využít a „zneužít Mergado“

Pojďme se podívat na stále ještě ne hojně používané možnosti, jak použít MERGADO. Chcete znát, jaké povolání umí MERGADO Editor zastat?

  • Mergado jako rosnička
  • Mergado jako konvertor
  • Mergado jako designér
  • Mergado jako ceno tvůrce
  • Mergado jako sezónní bůh
  • Mergado jako štítkovač
  • Mergado jako copywriter

👉 PREZENTACI K NAHLÉDNUTÍ NAJDETE ZDE

Ladislav Chyba (eBRÁNA): Ze života e‑shopaře

Zaměřeno na začínající majitele e‑shopů. Kde všude pomáhá MERGADO. Ukázky aplikace funkcí pro ShopteteBRÁNA e‑shop a další poskytovatele. Marketingové minimum pro práci s feedy pro nováčky v ecommerce.

👉 PREZENTACI K NAHLÉDNUTÍ NAJDETE ZDE

Jiří Guňka (Bidding Fox): Vlastní biddingový automat v biddingovém automatu

Vyzkoušeli jste už dostupné biddingové automaty na trhu, ale něco vám vždy nevyhovovalo? To jste tu správně. Ukážeme si, jak v rozhraní Bidding Foxu vytvořit vlastní biddingový automat, aby fungoval jak potřebujete.

👉 PREZENTACI K NAHLÉDNUTÍ NAJDETE ZDE

Leoš Humpolík: Jak zpracovat v MERGADO Editoru (skoro) každý formát

Společně se podíváme, jak funguje převod dat mezi formáty –⁠ tzv. Převodník. Představím vám, jaké jsou jeho výhody i limity. A také se dozvíte, jak do MERGADO Editoru nahrát formát, který ještě nezná. V samotném závěru se zaměříme na informace, kam aktuálně směřuje vývoj MERGADO Editoru.

👉 PREZENTACI K NAHLÉDNUTÍ NAJDETE ZDE

 

Než se dá podzimní část e‑commerce sezóny do pohybu, máme pro vás několik zajímavých tipů, se kterými při inzerci svého e‑shopu zazáříte. Na našem fóru naleznete chytré nápovědy pro lepší práci se SEO, PPC, Affiliate marketingem nebo aplikacemi z MERGADO Store.

Mohlo by vás zajímat:

Lukáš Horák

Lukáš se v Mergadu stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z Mergada. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.