Plánujete cestu na konference ShopCamp Praha či ShopComm Bratislava? Stavte se na kus řeči v Cafe Mergado, budu rád!

Pan Mergado
5. 9. 2016
1 minuta čtení
Mergad Cafe na ShopCampu

No ano, už je tu zase podzimní sezóna konferencí. Minulý víkend jsem oprášil a vyzkoušel svůj stánek Mergado Café a už se chystám na dvě akce, kam bych vás rád pozval. Proč? Budu totiž rád, když se za mnou zastavíte na kus řeči.

ShopCamp Praha

Na ShopCamp do Prahy přivezu celé Mergado Café. Bude to stánek se židličkami, stoly a kávovarem. A kávou, samozřejmě. Jste vítáni, ať už budete mít dotazy na Mergado, nebo i jen tak. Na stánku se budou střídat Kuba s Danem, které znáte z mé podpory a v okolí bude, jak ho znám, poletovat taky Michal. Navíc jsem pozval kolegy s certifikovaných agentur, takže společnost to bude vybraná a probrat se bude dát ledacos. Navíc Michal přihlásil do soutěže přednášku o novinkách v Mergadu. Pokud ji chcete vidět, dejte mu svůj hlas!

Cafe Mergado na Shop Campu

Takhle vypadalo Cafe Mergado na ShopCampu vloni.

ShopComm Bratislava

Do Bratislavy vyrazím na konferenci ShopComm v půlce října. To bude bez stánku, zato by tam měl mít Michal přednášku o marketingových fíglech, které se dají stihnout ještě do Vánoc 2016. Zda bude Michal na akci po celý den nevím jistě, ale když si ho vyhlédnete v programu, můžete si ho i tam odchytnout na kus řeči. Bude (jistě :-) rád.

Konferencím zdar!
A na shledanou na některé z nich.

Pan Mergado

Pan Mergado je největší dříč v našem týmu. Maká ve dne i v noci, aby byla data e‑shopů v tom nejlepším pořádku a přinášela užitek. Zde na blogu píše návody, zprávy i své vlastní názory. No ano, je to virtuální postava, ale my ho máme rádi. Fakt.