Představujeme Feed Image Editor eXpress

Kateřina Šmajzrová
23. 11. 2016
1 minuta čtení
Feed Image Editor eXpress pro Mergado

Obrázky vydají za tisíc slov, říká se. A na Facebooku mají třikrát větší dosah než textové příspěvky. Ovšem není obrázek jako obrázek. 

  Minulý týden jsme vám říkali o Feed Image Editoru, který začal naplno fungovat. Feed Image Editor eXpress, jak už správně tušíte, je takovým jeho mladším bratrem. A jak se jeho mládí projevuje?  Umí si poradit s tím nejdůležitějšímvelikostí obrázků v produktových kampaních – a zařídí tak, že se vám z vašeho inzerovaného svetru nezobrazí jen rukáv a z pračky plechový buben. Pokud tedy tušíte, že by tohle mohlo kazit vaši reklamu na Facebooku, můžete si aplikaci aktivovat v Mergado Store. Vzhledem k úspoře času, který byste jinak trávili manuální úpravou velikosti, se měsíční investice 586 korun určitě vyplatí. Právě cena je druhým rozdílem mezi aplikacemi.  Pokud byste chtěli kromě velikosti vylepšit také vzhled vašich obrázků hromadným přidáním textů, využijete spíš Feed Image Editor, o kterém jsme psali tady. V každém případě vám přejeme hodně úspěchů s vylepšenými obrázky! V předvánočním čase je dopad na zvýšení tržeb dvojnásob vidět.  Feed Image Editor i Feed Image Editor eXpress jsou aplikace k Mergadu, který vyvíjí kluci z Reglenda. 

Kateřina Šmajzrová

Katka se panu Mergadovi stará o české texty, hlídá aby jim bylo rozumět a aby vás bavily. Taky točí videa a webináře pro ty, kdo jsou spíš na obrázky než na texty. Mimo to ráda chodí po horách a čte.