Přilákejte k sobě zákazníky přímou cestou. Pomocí partnerské sítě Pricemanie

Článek zveřejněn 05. 11. 2020
| 2 minuty čtení

Zlepšete viditelnost a důvěryhodnost vašeho e‑shopu s partnerským programem od Pricemanie. Slovenský zbožák pro své klienty připravil novou síť Pricemania Content Network (PCN). Zjistěte, jak její pomocí před Vánoci zvýšíte zájem nakupujících.

Seznamte se s Pricemania Content Network

E‑shopářům inzerujícím na Pricemanii tato novinka přináší možnost zvětšit objem návštěvnosti a obratu obchodu. Jak funguje nový program? V rámci sítě obsahových partnerů srovnávač zobrazuje aktualizované widgety s nabídkami a přímým proklikem do zapojeného e‑shopu. Zákazníci se tak prostřednictvím recenzí, porovnávacích testů a novinek dostanou přímo na partnerský e‑shop bez nutnosti mezikroku.

Co PCN nabízí partnerským e‑shopům

  • zajištění vyšší návštěvnosti a generování obratu z kvalitních obsahových webů ( více než 3 milionů uživatelů měsíčně)
  • rozšíření záběru kampaní mimo Pricemanii
  • oslovení nových zákazníků a zvýšení velikosti publika
  • budování značky přes specializované weby z vašeho segmentu

Nezapomínejte na bezchybný chod e‑shopu v předvánočním období. Nenechte nic náhodě a zkontrolujte stav vašeho feedu pomocí bezplatného auditu. Pokud v inzerci objevíte slabá místa, v Mergadu je jednoduše a sami opravíte.

Jak se zapojit do partnerské sítě Pricemanie

Nabídky aktivních platících zákazníků Pricemanie se zobrazí v síti PCN automaticky. O zobrazení v defaultním řazení ve widgetu následně rozhoduje nastavená CPC. Na obsahovou síť se vztahuje i stejné nastavení ceny prokliků, které platí pro Pricemanii.

Inzerenti na Pricemanii najdou v průběhu listopadu v administračním rozhraní možnost biddingu pro jednotlivé portály. Widgety se budou zobrazovat na stránkách jako Zive.sk, Mojandroid, Techbox, Androidportal, Nextech a Fony.sk.

V administraci zároveň přibude odkaz „Automaticky doplnit utm parametry do odkazů z PCN“ pro efektivní měření výsledky v Google Analytics. Pricemania také doporučuje sledovat asistované konverze, protože obsahové weby se mohou nacházet v dřívějších krocích nákupního procesu.

Partnerská síť Pricemanie přináší další prostor, jako podpořit značku ještě před Vánoci. Nezapomínejte na kvalitu inzerce a péči o produktový feed. Spravujte ho Mergademna prvních 30 dní máte jeho používání zdarma.

Mohlo by vás zajímat:

Napsal / Petra Marková / 05. 11. 2020

Slovenský trh a libozvučnou slovenštinu má v Mergadu na starosti copywriterka Petra. Textuje, bloguje, překládá a s vášní tvoří obsah na sociální sítě. A když zrovna nehledá ta správná slova, věnuje svůj čas své bytové džungli, pečení, kavárnám nebo cestování. 

Přidat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Přidáním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.