Shop roku 2016 na Heurece

Již poněkolikáté vyhlašuje Heureka soutěž o Shop roku v jednotlivých kategoriích. Pokud chcete svůj e‑shop přihlásit, máte čas do konce ledna. 

Klání se letos můžete zúčastnit ve třech disciplínách – Ceně kvality, Ceně popularity a Ceně Heureky. O první z nich rozhodují zákaznické recenze na Heurece, o druhé hlasující na internetu a o třetí porota, která vybere výjimečný e‑shop.  

Jak se zapojit?

  • Cena kvality je postavená na zákaznických recenzích, které Heureka sbírá. Pokud máte certifikát Ověřeno zákazníky, budou do soutěže zahrnuta všechna hodnocení vašeho e‑shopu za uplynulý rok. Na vás je tak jen výběr kategorie, do které se se svým e‑shopem zařadíte. Heureka si přitom vyhrazuje právo toto zařazení změnit, pokud byste neodpovídali kritériím. Volbu můžete provést do konce ledna.
  • Cena popularity stojí na hlasech z lidu – kdokoli na internetu tak může hlasovat pro nejoblíbenější e‑shop pomocí formuláře, a to až do konce února. K dispozici jsou bannery, kterými můžete o soutěži své zákazníky informovat. 
  • Cena Heureky je trochu speciální – e‑shop do ní můžete přihlásit vy sami nebo kdokoli jiný, klíčová je přitom výjimečnost. Loni získal tuto cenu e‑shop Člověka v tísni skutecnydarek.cz. Pro registraci do této soutěže není nutné být registrován na Heurece, o vítězi rozhoduje porota složená z odborníků na e‑commerce. 

 Vítězové a finalisté v jednotlivých kategorií (ve všech třech soutěžích) se mohou pyšnit speciálním bannerem, který se zobrazuje ve vyhledávání.  Kompletní informace o akci najdete na webu www.shoproku.cz.  

Pan Mergado

Pan Mergado je největší dříč v našem týmu. Maká ve dne i v noci, aby byla data e‑shopů v tom nejlepším pořádku a přinášela užitek. Zde na blogu píše návody, zprávy i své vlastní názory. No ano, je to virtuální postava, ale my ho máme rádi. Fakt.