Video: Just Bidding #5 — Jak na reporty na Zboží.cz

Lukáš Horák
15. 4. 2019
1 minuta čtení
Video: Just Bidding #5 - Jak na reporty na Zboží.cz

V pátém díle našeho pořadu, který přináší pravidelné tipy, jak biddovat jako profík, se zaměříme na reporty na Zboží.cz. Jaké jsou výhody a nevýhody párovacího reportu? Co najdete ve statistickém reportu? A jaké jsou možnosti využití reportu ceny za proklik?

V pátém díle našeho pořadu, který přináší pravidelné tipy, jak biddovat jako profík, se zaměříme na reporty na Zboží.cz. Jaké jsou výhody a nevýhody párovacího reportu? Co najdete ve statistickém reportu? A jaké jsou možnosti využití reportu ceny za proklik? A co obnáší nové podmínky pro používání standardního měřicího kódu na Zboží.cz? To vše vám poví Jirka GuňkaBidding Fox. A na co se ještě můžete těšit? Blíží se dvě události, které vám pomohou s biddingovými strategiemi: Mergado + Bidding MeetUp a konference Probidding 2019.

Audiozáznam videa si pusťte na našem podcastu MergadoToGo:

Mohlo by vás zajímat:

Lukáš Horák

Lukáš se v Mergadu stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z Mergada. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.