Využijte Mergadův program pro agentury. Vydělejte více svým klientům i sobě!

Pan Mergado
19. 5. 2014
1 minuta čtení
Pan Mergado pro marketingové agentury

Získejte podporu týmu pana Mergada, určenou pro marketingové profesionály. Stačí získat statut Mergadovy certifikované agentury a získáte informační servis, který pomůže vám i vašim klientům vydělat peníze navíc.

O certifikaci marketingových agentur

Certifikaci uděluje pan Mergado marketingovým agenturám i jednotlivcům, kteří používají aplikaci Mergadoprokáží své znalosti na spravovaných e‑shopech. Certifikace agentury pana Mergada je udělována zdarma na 6 měsíců s možností prodlužování.

Co získáte

  • Uveřejnění na webu pana Mergada v seznamu agentur včetně odkazu do nabídky na vašem webu.
  • Bezplatný informační servis, včetně osobních konzultací cca 1 za čtvrtletí. Diskutují se jak novinky v Mergadu, tak především novinky na trhu a postupy řešení problémů.

Proč o certifikaci uvažovat

  • Marketingu ve vyhledávačích zboží se kvalitně věnuje v ČR stále velmi málo marketingových profesionálů a jde tak o příležitost nabídnout klientům novou službu.
  • Prostor pro navýšení přínosu pro vaše klienty i pro vás.
  • Certifikace je určena jak pro větší týmy, tak pro jednotlivce.

 

Jste marketingoví profesionálové a o certifikaci uvažujete? Napište mi. Rád vám upřesním podrobnosti »

 

 

Pan Mergado

Pan Mergado je největší dříč v našem týmu. Maká ve dne i v noci, aby byla data e‑shopů v tom nejlepším pořádku a přinášela užitek. Zde na blogu píše návody, zprávy i své vlastní názory. No ano, je to virtuální postava, ale my ho máme rádi. Fakt.