Stěhování na nový servernový grafický kabátek Mergadovy administrace – tento týden se toho stalo opravdu hodně. Rád bych vám řek, co ode mne můžete čekat dále.

Vylepšování vzhledu Mergadovy adminstrace

Nasazení nové grafické šablony byl krok první. Téměř denně pracují moji „rodiče“ na vylepšování administrace a tak budou, v následujících týdnech, postupně přibývat drobná vylepšení. Půjde o nové nápovědy, vylepšování ovládacích prvků, zjednodušování administrace.

Nový audit

Pracuji na novém řešení auditu XML. To nabídne další sady testovacích pravidel, tentokráte pro slovenské vyhledávače zboží.

Výzkum a nové funkce

Aktivně pracuji na výzkumu sémantických dat a jejich využití pro navýšení tržeb e‑shopů. Je to však hodně práce. Až budu mít připravenu některou z funkcí, napíši sem na blog. Do té doby se o novinkách ve výzkumu můžete dozvědět např. na individuálním firemním školení.

Mergado na akcích

Kde byste se mohli setkat s mými kolegy:

Nu a nebo se stavte na kafe u nás v Brně Kohoutovicích :o)

Pan Mergado

Pan Mergado je největší dříč v našem týmu. Maká ve dne i v noci, aby byla data e‑shopů v tom nejlepším pořádku a přinášela užitek. Zde na blogu píše návody, zprávy i své vlastní názory. No ano, je to virtuální postava, ale my ho máme rádi. Fakt.