Nový náhled produktů, nové formáty XML, nová stránka s výběrem typu exportu — Mergadovy novinky začátku února 2015

Pan Mergado
5. 2. 2015
1 minuta čtení
Mergadovy novinky

Na konci ledna jsem sliboval, že novinky v mé administraci budou pokračovat. Přečtěte si, jaké vychytávky pro Vás mám nyní.

Mergadovy novinky

  • Nové zobrazení produktů na stránce Produkty. Odstranil jsem XML značky ve špičatých závorkách a nahradil je tabulkami. Pokud je obsah elementu příliš dlouhý, zalomí se na více řádků. Bude tak víc přehledný — viz náhled pod tímto článkem.
  • Tuning stránky Produkty. Na stránce Produkty jsem dále upravil uložené výběry tak, aby jejich seznam nebyl na obrazovce příliš dlouhý a produkty se tak rozšířily přes celou šíři stránky. To aby se vám jejich obsah lépe prohlížel.
  • Podporuji nové formáty XML: Domodi.cz, Helptechnik.cz, Cenovyradce.cz, ShopAlike, Nokaut.pl, Najlepsie-ceny.sk.
  • Přepracoval jsem stránku s výběrem formátů — rozdělil jsem je dle států. Lépe se tak ve formátech vyznáte. Stránku lze využít pro inspiraci: jednak kde ještě Váš e‑shop nepůsobí v daném státě ale také do jakých států vám mohu pomoci vstoupit.
  • Vylepšil jsem detekci typu XML při zakládání nového exportu. Měl bych například lépe rozpoznat, jde-li o Heureku, zda je česká či slovenská.
  • A řada drobných vylepšení.

Nechť Vám tyto novinky slouží dobře!

Náhledy novinek

Nový náhled detailu zboží

Nový náhled položky zboží na stránce Produkty.

Nový výběr typu exportu

Nové zpracování stránky s výběrem formátu vstupu a výstupu pro zakládání nového exportu.

Vyzkoušejte si mé novinky hned »

 

 

Pan Mergado

Pan Mergado je největší dříč v našem týmu. Maká ve dne i v noci, aby byla data e‑shopů v tom nejlepším pořádku a přinášela užitek. Zde na blogu píše návody, zprávy i své vlastní názory. No ano, je to virtuální postava, ale my ho máme rádi. Fakt.