Ozvěny Reshoperu 19: Rozhovor s Milanem Šmídem, Zboží.cz

Lukáš Horák
12. 2. 2019
1 minuta čtení
Ozvěny Reshoperu 19: Rozhovor s  Milanem Šmídem, Zboží.cz

Manažer Zboží.czSeznam.cz Services Milan Šmíd je odborník na českou ecommerce, s nímž rádi děláme rozhovory, kdykoliv se potkáme. Na Reshoperu jsme si povídali o tom, jak Zboží.cz hodnotí loňský rok a co plánuje na rok 2019.

Manažer Zboží.czSeznam.cz Services Milan Šmíd je odborník na českou ecommerce, s nímž rádi děláme rozhovory, kdykoliv se potkáme. Na Reshoperu jsme si povídali o tom, co všechno se pro něj změnilo s rozšířením jeho agendy a jakým pracovním výzvám musel v nedávné době čelit. Samozřejmě nás také zajímalo, jak Zboží.cz hodnotí loňský rok a co plánuje na rok 2019.

Pusťte si nabitý rozhovor. Mimo jiné se také dozvíte, na co by se podle Milanových doporučení měly letos soustředit e‑shopy.

Audiozáznam videa si pusťte na našem podcastu MergadoToGo:

Lukáš Horák

Lukáš se v Mergadu stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z Mergada. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.