Přijďte na nové školení biddingu a image marketingu!

Článek zveřejněn 10. 02. 2017
| 1 minuta čtení

O školení biddingu a image marketingu

Školení volně navazuje na Michalovo školení marketingu ve vyhledávačích zboží, které navštívily stovky účastníků. Michal se rozhodl rozpracovat dvě významná témata do nového kurzu. Ten v základní verzi představil členům sdružení APEK a následně také v podrobnější verzi pracovníkům agentur. Na školení se ovšem přihlásilo víc účastníků, než jaká byla jeho kapacita. A k tomu následovala řada dotazů. Rozhodli jsme se proto otevřít termín další.

V čem je školení nové

Především v tom, že není uzavřeno pouze pro Mergadovy certifikované specialisty. Dorazit mohou také pracovníci e‑shopů. Nová — nebo možná spíš doposud málo otevíraná — jsou i témata. Podívat se na bidding a image marketing zblízka představuje zajímavou příležitost k rozšíření nebo doplnění inzerce. 

Proč se přihlásit?

  • Informace z praxe a praktické návody
  • Lektor Michal Janík je TOP odborníkem na feed marketing v ČR, školí pracovníky marketingových agentur, členy APEK, přednáší na konferencích
  • Dostaneme se k diskuzi Vašich otázek

Podrobnosti o školení

Školení proběhne 14. března 2017 v Brně. Podrobnosti, včetně programu a přihlášky, najdete na stránce školení biddingu a image marketingu. Doporučujeme se přihlásit co nejdříve, ať máte svoje místo v Nekavárně jisté!

Napsal / pan Mergado / 10. 02. 2017
Pan Mergado je největší dříč v našem týmu. Maká ve dne i v noci, aby byla data e‑shopů v tom nejlepším pořádku a přinášela užitek. Zde na blogu píše návody, zprávy i své vlastní názory. No ano, je to virtuální postava, ale my ho máme rádi. Fakt.

Přidat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Přidáním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.