Stavte se na kus řeči s Mergadem na Barcampu v Hradci či na ShopCampu v Praze!

Pan Mergado
1. 10. 2015
1 minuta čtení
Pan Mergado na konferencích

Už je to tak, balím krámek a vyrážím na cesty. Budu rád, když se zastavíte na kus řeči. Rád se podělím o své zkušenosti a pokusím se poradit. A kdybych byl poněkud nemluvný, budou k dispozici Michal s Danem — odborníci nadmíru povolaní.

Barcamp v Hradci Králové

V sobotu 10. října 2015 přijedu na Barcamp do Hradce Králové. Kromě přednášky přivezu své nové Mergado Café. Tak se stavte na kus řeči. Podrobnosti o akci najdete na webu Barcampu Hradec Králové.

ShopCamp Praha

V sobotu 17. října 2015 dorazí Mergado Café do Prahy na ShopCamp. Opět ho přivezou Michal s Danem, tak máte-li to na ČVUT do Prahy blíž než do Hradce, zastavte se zde. Informace hledejte na webu ShopCamp Praha.

ShopComm Bratislava

Ve čtvrtek 29. října dovezu Mergado Café do Bratislavy na konferenci ShopComm. I zde představím přednášku s informacemi a mezi přednáškami budu k dispozici v Mergadově kavárně.

Zastavte se na kus řeči!

Michal s Danem vám poradí s řízením inzerce e‑shopu. Pokud už teď víte, že dorazíte, napište mi prosím. Když přidáte informace o svém e‑shopu a případně adresy XML souborů pro vyhledávače zboží, předám jim je, aby se mohli na povídání připravit. Vy se tak dozvíte konkrétní informace. Ale když přijdete jen tak bez ohlášení, bude to taky fajn.

Těšíme na setkání
Váš Mergado.

Pan Mergado

Pan Mergado je největší dříč v našem týmu. Maká ve dne i v noci, aby byla data e‑shopů v tom nejlepším pořádku a přinášela užitek. Zde na blogu píše návody, zprávy i své vlastní názory. No ano, je to virtuální postava, ale my ho máme rádi. Fakt.