Mergadovy novinky. ilsutrace

Připravili jsme si pro vás mnohá další vylepšení administrace pana Mergada. Jelikož je jich opravdu hodně, zmíním jen ty nejzásadnější.

Živé náhledy inzerátů Skliku

Když vytvoříte inzerát pro Sklik, už v průběhu jeho tvorby uvidíte napravo od něj výslednou podobu. Jednoduše tak zjistíte, zda váš inzerát dává smysl.

Výpis pouze aktivních položek

Pokud máte nějakou část sortimentu skrytou, stačí na stránce Produkty zakliknout, že ji nechcete ve výsledcích vyhledávání zobrazovat a nebude se vám plést pod rukama při úpravách ostatních produktů.

Nová volba pro výběr pouze neskrytého zboží

Nová volba pro výběr pouze neskrytých produktů na stránce Produkty.

E‑mailová upozornění

Mailové upozornění vám napoví, že vám přijde první faktura, že by bylo vhodné nastavit si v exportu alespoň nějaká pravidla nebo že feed nestahuje žádný vyhledávač.

Základní biddingové strategie přístupné každému

Chcete nabízet cenu za proklik procentem z ceny zboží? Jak je libo, pomocí nového pravidla tak učiníte velmi jednoduše. Druhá možnost je bidovat podle kategorií. Mergado zná minimální CPC Heureky v jednotlivých kategoriích a vy si můžete nastavit, kolik chcete k základu přičíst. Desetník? Korunu? Tři? Je to jen na vás. Nové strategie najdete mezi pravidly jako nový typ pravidla.

Ne všechny biddingové strategie jsou vždy u všech typů exportů.

Nastavení chytré biddingové strategie, ilustrace

Nastavení chytré biddingové strategie, ilustrace.

 

Na dalších novinkách pilně pracujeme.

Jakub Nožička

Kuba vám odpoví, když napíšete dotaz na Mergadovu českou podporu. Je také autorem řady článků a návodů. To proto, že ví, jaké trable řešíte nejčastěji. Když zrovna nepracuje pro Mergado hraje na basu s kapelou Ponk, se kterou získal hudební cenu Anděl.