Přihlaste se na MergadoFest 2020. Právě jsme spustili registraci

Článek zveřejněn 05. 08. 2020
| 2 minuty čtení

❗️ MERGADOFEST 20 RUŠÍME ❗️

S přihlédnutím na aktuální vývoj v situaci ohledně onemocnění COVID-19 jsme se rozhodli čtvrtý ročník MergadoFestu nepořádat. Ačkoliv akci neupravují žádná vládní opatření, chceme v první řadě chránit pracovníky v e‑commerce. I když se s MergadoFestem letos loučíme neradi, je pro nás hlavní nikoho nevystavovat riziku nákazy.

O případném nahrádním termínu vás budeme včas informovat. Děkujeme za pochopení a zachování přízně.

Období předvánočních kampaní se kvapem blíží a my děláme vše pro to, abyste byli co nejlépe připraveni. K získání užitečných rad a tipů z e‑commerce proto pořádáme už čtvrtý ročník MergadoFestu. Proběhne 17. září v Brně a jeho kapacity jsou limitované. Zajistěte si své místo včasným přihlášením. 5. srpna ve 14.00 jsme spustili registraci.

📆 Kdy: 17. 9. od 9.00 do 16.45 (v 8.00 začíná registrace účastníků)

🏠 Kde: Mo-cha coworking blízko brněnského výstaviště

💲 Cena: zdarma

👩‍🏫 Detailní info: MergadoFest 20

👫 Facebook: událost MergadoFest 20

Seznámíte se s kolegy z branže a načerpáte zkušenosti

V polovině září se už počtvrté potkají online marketingoví odborníci a nadšenci z řad stálic na scéně i našich inhouse specialistů. Společně se zaměříme na témata zahraniční expanzeautomatizace e‑commerce procesů. Těšte se na tipy, jak si profesionálové usnadňují život pomocí nejnovější trendů a kudy se inzerci ubírat v blízké budoucnosti.

Program

Nezapomeňte se zaregistrovat

Jednotlivé přednášky a workshopy mají omezenou kapacitu. Proto jsme 5. 8. 2020 pro jednotlivé vstupy spustili registraci. Vyberte si co nejdříve to, co vás zajímá, a zajistěte si včas své místečko.

To, že je důležité mít aktuální přehled, platí v e‑commerce obzvlášť. Nezůstávejte pozadu za konkurenci a obohaťte své vědomosti o nové rady a tipy na MergadoFestu 2020. Tato událost je navíc ideálním místem, kde blíže poznáte kolegy z branže a vytvořit si mnoho cenných vazeb, které se vám budou hodit.

Mohlo by vás zajímat:

Napsal / Lukáš Horák / 05. 08. 2020

Lukáš se v MERGADU stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z MERGADA. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.

Přidat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Přidáním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.