Úprava obrázků ve Feed Image Editoru je ještě snazší!

Článek zveřejněn 06. 03. 2017
| 2 minuty čtení
Tentokrát se vývojáři z Reglenda soustředili na možnosti úprav samotných obrázků z vašeho feedu. Občas je totiž nutné je upravit ještě předtím než k nim přidáte speciální tvary. S čím vším vám tedy teď pomůže Feed Image Editor?
 

Otáčení

 
FIE ale nyní umí otáčet o 90° oběma směry. Obzvlášť se vám to může hodit u dlouhých předmětů – lyží, rybářských prutů, lišt nebo longboardů, které se standardně fotí na výšku, ale jejich otočením lépe využijete prostor. 
 
 

Překlápění

Z podobného soudku je i překlápění obrázků. Překlápět je můžete buď horizontálně nebo vertikálně (pokud se vám tyhle dva pojmy pletou, jako nám mohli by vám pomoci ikonky u jednotlivých zaškrtávátek). 
 
 

Duplikace

Poslední zásadní novinkou, která vám usnadní práci s inzercí pro Facebook je možnost duplikace šablon. Z univerzální šablony pro všechny produkty, která bude obsahovat například jen logo e‑shopu (jehož přidání a úprava vás stáli hodně času a chcete mít logo u všech produktů umístěné na chlup stejně) pak můžete k různým výběrům přidávat odlišné informace o slevě, výprodeji apod. 
 
 

Jak přidávat vlastní tvary a jak vůbec pracovat s Feed Image Editorem se snadno dozvíte v dřívějších článcích a videích. 

FIE Express

Feed Image Editor Express je mladším bratrem FIE, který se ho ale, jak už to u sourozenců bývá, snaží v mnohém dohnat. Tentokrát šlo doslova o růstový spurt – i ve variantě Express teď můžete vybírat ze tří formátu, zvětšovat obrázky tak, aby vyplnili zvolený formát,upravovat je pomocí otáčení a překlápění. Nevěříte? Vyzkoušejte!
 
 
Napadá vás, co dalšího by mohl Feed Image Editoru umět? Dejte nám to vědět!
 
 
Napsal / Kateřina Šmajzrová / 06. 03. 2017

Katka se panu Mergadovi stará o české texty, hlídá aby jim bylo rozumět a aby vás bavily. Taky točí videa a webináře pro ty, kdo jsou spíš na obrázky než na texty. Mimo to ráda chodí po horách a čte.

Témata: Aplikace

Přidat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Přidáním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.