PROBIDDING 2019 – Rozhovor s Lucií Hvězdovou, Zboží.cz

Lukáš Horák
23. 5. 2019
1 minuta čtení
PROBIDDING 2019 – Rozhovor s Lucií Hvězdovou, Zboží.cz

Na konferenci PROBIDDING 2019 jsme se potkali s Lucií Hvězdovou, která pracuje jako specialista pro správu kampaní na Zboží.cz. Lucie se ve své práci stará také o bidovací nástroje – proto nás zajímalo, jak se k nim na Zboží staví, jaké z nástrojů zde fungují a které doporučují svým uživatelům.

Na konferenci PROBIDDING 2019 jsme se potkali s Lucií Hvězdovou, která pracuje jako specialista pro správu kampaní na Zboží.cz.

Lucie se ve své práci stará také o bidovací nástroje – proto nás zajímalo, jak se k nim na Zboží staví, jaké z nástrojů zde fungují a které doporučují svým uživatelům. Zajímá vás, jaké položky se na Zboží v současnosti nejvíce bidují? Jak moc bidding ovlivňuje sezónnost? A co vedlo Zboží.cz k nasazení nového měření konverzíAPI?

Pusťte si rozhovor a zjistěte na všechno odpověď.

Audiozáznam videa si pusťte na našem podcastu MergadoToGo:

Mohlo by vás zajímat:

Lukáš Horák

Lukáš se v Mergadu stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z Mergada. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.