Inzerovat módu na specializovaném srovnávači GLAMI je dnes v ČR prakticky nutnost. Ještě nevyužíváte jeho možnosti? MERGADO Editor vám pomůže připravit produktová data a ve spolupráci s GLAMI ještě nabízí voucher na slevu.

Inzerovat módu na specializovaném srovnávači GLAMI je dnes v ČR prakticky nutnost. Ještě nevyužíváte jeho možnosti? MERGADO Editor vám pomůže připravit produktová data a ve spolupráci s GLAMI ještě nabízí voucher na slevu.

Využijte speciální kód

Rozhodli jste se nově zaregistrovat na GLAMI? Potom určitě využijte speciální kód “mergado”, se kterým při prvním přihlášení získáte bonus 50 % z dobité částky až do výše 80 €.

Jak voucher uplatnit

  1. Zaregistrujte svůj obchod na GLAMI.
  2. Zadejte:
    1. základní informace o e‑shopu
    2. informace o osobě, která bude spravovat tento účet
    3. informace o cenách dopravy
  3. Aktivace slevového kódu probíhá tak, že: 
    1. kontaktujete podporu GLAMI
    2. nebo ho přidáte za název svého e‑shopu (např.: mujeshop.cz-mergado)
      1. zaměstnanci vyhledávače název e‑shopu následně upraví do adekvátní podoby sami

Naučte se, jak se pomocí MERGADO Editoru snadno zbavit nedostatků v produktovém feedu pro GLAMI. Přečtěte si přehledného průvodce 6 nejčastějších chyb v GLAMI feedu a jak je odstranit.

Udělejte si bezplatný Audit feedu
  • zlepšíte kondici vašeho feedu a získáte doporučení na jeho opravu
  • rychlá a bezplatná technická analýza

GLAMI usnadňuje prodej módy a doplňků

Pokud se zaměřujete na prodej módy a doplňků, můžete využít placenouneplacenou verzi inzerce. Na GLAMI platíte ve chvíli, kdy se z něj někdo proklikne na váš e‑shop. Cena za proklik se liší podle toho, v jaké kategorii prodáváte, a podle zařízení, ze kterého se zákazníci na váš e‑shop prokliknou. Pro neplacenou verzi musíte mít na vašem e‑shopu nainstalovaný GLAMI pixel.

V jakých zemích dokážete na GLAMI inzerovat

Srovnávač kromě České republiky působí v dalších 16 evropských státech a v Brazílii. Kromě toho nabízí možnost inzerce na srovnávači udržitelné módy GLAMI.eco.

S MERGADEM nastavíte inzerci pro GLAMI sami

Zvažujete rozšířit množství inzertních kanálů na domácím trhu či expanzi do zahraničí? S MERGADEM využijete formáty pro inzerční kanály, které už používáte, a převedete je na ty, které aktuálně potřebujete. V MERGADU zvládnete inzerci e‑shopu spravovat sami – zrychlíte tím každodenní marketingové úkony a ušetříte náklady za práci programátorů.

Mergado na 30 dní zdarma
  • upravíte si feed sami a ušetříte náklady za práci programátora
  • plný přístup ke všem funkcím už ve zkušební verzi

MERGADO Editor je zdatným pomocníkem stovek e‑shopařů a marketérů, kteří na GLAMI úspěšně obchodují. Přidejte se mezi ně tím, že si osvojíte funkce MERGADA. Zdarma vás jeho užíváním provedeme na podzimních termínech webinářů – přihlaste se na ty, které vás nejvíce zajímají.

Mohlo by vás zajímat:

Lukáš Horák

Lukáš se v Mergadu stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z Mergada. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.