Rozšiřte řady svých zákazníků při podzimních slevových akcích

Druhá polovina podzimu přináší prodejcům největší zisky za celý rok. Do tohoto období se v ČR soustředí i několik slevových akcí, které jim k větším ziskům pomáhají. Zúčastněte se jich i s vašimi či klientskými e‑shopy, je nejvyšší čas se připravit.

Druhá polovina podzimu přináší prodejcům největší zisky za celý rok. Do tohoto období se v ČR soustředí i několik slevových akcí, které jim k větším ziskům pomáhají. Zúčastněte se jich i s vašimi či klientskými e‑shopy, je nejvyšší čas se připravit.

GLAMIDAYS

3. pokračování GLAMIDAYS proběhne 26. – 29. 10. Tato akce cílí na zákazníky lačné po nových kouscích do šatníku pomocí nabídky slevových kódů. Jak se zúčastnit a jak umístit kód do této akce jsme psali zde. Umožněte zákazníkům poznat, že se GLAMIDAYS účastníte i pouhým okem – sjednoťte vzhled vašich reklamních bannerů pomocí GLAMIDAYS styleguide. Pokud s e‑shopem inzerujete i na zahraničních mutacích GLAMI, můžete se jeho slevové akce zúčastnit také na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku a nově i Řecku.

Mergado tip

Ujistěte se, že zadané slevové kódy jsou funkční i na vašem obchodě a zákazníci je budou moct bez obtíží použít. Je také potřeba mít na GLAMI nastavené logo vašeho e‑shopu – zkontrolujte, že se v záložce Logo a úvodní fotka obchodu skutečně nachází a že má potřebné parametry.

Dny dopravy zdarma Heureky

Každoroční předvánoční akce Heureky, v jejímž období prodejci nabízí dopravu zdarma, se letos uskuteční 13. – 15. 11. V tomto období budou nabídky zapojených e‑shopů v katalogu Heureky označeny ikonkou DDZ. Jejich základními podmínkami, podobně jako u jejich letní verze, je držení certifikátu Ověřeno zákazníky a poskytování aspoň jednoho způsobu dopravy zdarma.

Mergado tip

Pro zkvalitnění inzerce na Heurece a zvýšení možnosti, že se vaše zboží bude při DDZ zobrazovat tak, jak potřebujete, nabízí Mergado množství užitečných aplikací jako Bidding Fox Elements nebo Pairing Bear, které najdete v našem Mergado Store.

Black Friday

Podle webu Black Friday Global 93 % Čechů ví, co Black Friday znamená, a 40 % z nich se ho chce zúčastnit. Zapojit se s e‑shopem do českého Black Friday se tedy určitě vyplatí. Tato akce připadá na poslední listopadový pátek, to znamená, že tento rok proběhne 30. 11. Chcete vědět, jak se na Black Friday připravit pomocí Mergada? Pro vaši „černopáteční“ inzerci jsme vydali článek s několika fígly na to, jak ji dostat do kondice.

Mergado tip

Aplikace Feed Image Editor, je nástroj pro úpravu produktových obrázků pro zbožové vyhledávače. Pro Black Friday vám vaše produkty pomůže zviditelnit prostřednictvím speciálních, předchystaných štítků.

Využijte příležitost a vymazlete svoji inzerci pro předvánoční slevové akce. Získáte tím možnost přilákat nové zákazníky a zvýšit obrat e‑shopu. Pokud inzerujete pomocí Mergada a máte nejasnosti ohledně nastavení Mergada pro GLAMIDAYS, Dny dopravy zdarma či Black Friday, neváhejte kontaktovat naši podporu.

Lukáš Horák

Lukáš se v Mergadu stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z Mergada. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.