Kolik recenzí můžete naráz sbírat s Mergado Packem?

Petra Marková
24. 8. 2021
3 minuty čtení
Kolik recenzí můžete naráz sbírat s Mergado Packem?

Produktové recenze jsou jedním z klíčových kritérií při nákupním rozhodování. S Mergado Packem pro PrestaShopWooCommerce je posbíráte hned pro pět známých srovnávačů zboží a marketingových služeb, jakými jsou GLAMI TOP či Heureka Ověřeno zákazníky.

Produktové recenze jsou jedním z klíčových kritérií při nákupním rozhodování. S Mergado Packem pro PrestaShopWooCommerce je posbíráte hned pro pět známých srovnávačů zboží a marketingových služeb, jakými jsou GLAMI TOP či Heureka Ověřeno zákazníky.

Pojďme si ukázat, jak vypadá sbírání hodnocení na každé z platforem.

Mergado TEST e‑shop

1.Jak na Google Customer Reviews

Recenze Google se zobrazují na vašem firemním profilu napříč většinou jeho služeb. Jak začít s firemním profilem na Googlu se dočtete přímo na jeho webu. O Google recenzích jsme vám už přinesli kompletní přehled i na našem blogu.

Zároveň si na svém e‑shopu můžete zobrazit plovoucí odznak, který umístíte do pravého nebo levého rohu stránek. Případně si odznak dokážete připnout kamkoliv na stránky, jako například Trust Factor k tlačítku s potvrzením objednávky.

Zobrazení recenzí od Google.

2.Odlište se od konkurence s GLAMI TOP 

Výsledky hodnocení zákazníků si sice nezobrazíte na vašem e‑shopu tak jako u Zákaznických recenzí Google, ale vaše produkty na srovnávači GLAMI mohou získat unikátní odznak G TOP nebo G Ověřeno.

Zajímá vás, jak hodnotit produkty v rámci GLAMI TOP? Shrnuli jsme to pro vás v našem článku na blogu.

3. Heureka Ověřeno zákazníky

Služba od Heureky nezobrazí výzvu na hodnocení pomocí pop-up okna, ale jako checkbox před odesláním objednávky. Souhlas je formou opt-out, takže zákazník musí nejdřív potvrdit, že nesouhlasí se zasláním dotazníku.

Text souhlasu zobrazeného v posledním kroku objednávky si samozřejmě můžete upravit pro všechny aktivní jazyky ve vašem e‑shopu.

Služba Ověřeno zákazníky je na trhu už delší dobu a souhrnné informace najdete na stránce https://www.overenozakazniky.cz

Otestujte nový design Mergado Packu a dejte nám vědět, jak se vám s ním pracuje. Aktuální verzi pluginu pro WordPress s WooCommerce si stáhnete jednoduše na tomto odkazu v sekci Rozšířené možnosti a Vývojová verze.

4. Recenze na Zboží.cz 

Další ze známých srovnávačů, Zboží.cz, umožňuje zákazníkům hodnotit celkový obchod i samotné produkty. Výzva na hodnocení se stejně jako u předchozí služby zobrazí jako checkbox na konci nákupního procesu a text souhlasu si dokážete libovolně upravit.

Formulář hodnocení produktu může vypadat například takto:

Recenze se podobně jako u Googlu zobrazí u vašeho firemního profilu napříč službami Seznam.

Zboží.cz zároveň doporučuje umístit na e‑shop i výzvu na hodnocení obchodu v podobě ikonky. Na výběr máte ze třech různých typů, které vám pomohou sbírat více recenzí a podpořit důvěru vašeho obchodu.

Ikonky od Zboží.cz.

5. Vyzkoušejte maďarské Árukereső Megbízható Bolt

Tuto službu využijí především e‑shopy působící na maďarském trhu. I zde můžete podobně jako na Heurece sbírat zákaznické recenze a zobrazit plovoucí odznaky na svých stránkách. Jak si nastavit tuto službu? Navede vás náš podrobný článek.

Získat můžete jedno z těchto dvou ocenění:

  • Pro odznak se zelenými linkami musíte mít aspoň 10 recenzí za posledních 60 dní s průměrným hodnocením minimálně 4,2
  • Pro druhý vyšší odznak se zeleným pozadím musíte získat aspoň 60 recenzí za posledních 60 dní s průměrným hodnocením 4,6.
 
 
Árukereső odznaky.

Informace o tomto programu najdete přímo na webu Arukereso, ale upozorňujeme, že k dispozici jsou pouze v maďarštině.

Aktivace všech zmíněných služeb je velmi jednoduchá – většinou stačí vyplnit vaše ID z dané platformy a aktivovat funkci. S Mergado Packem si usnadníte nejen aktivaci odznaků, ale propojíte váš e‑shop i s dalšími reklamními platformami. Vyzkoušejte náš bezplatný nástroj a ušetřete čas i peníze.

Mohlo by vás zajímat:

Petra Marková

Slovenský trh a libozvučnou slovenštinu má v Mergadu na starosti copywriterka Petra. Textuje, bloguje, překládá a s vášní tvoří obsah na sociální sítě. A když zrovna nehledá ta správná slova, věnuje svůj čas své bytové džungli, pečení, kavárnám nebo cestování.