Jak pracovat na předvánočních a povánočních kampaních – Libor Toporcer, Invelity

Lukáš Horák
5. 12. 2019
1 minuta čtení
Jak pracovat na předvánočních a povánočních kampaních – Libor Toporcer, Invelity

Do studia MergadoTV jsme nedávno pozvali Libora Toporcera. Pracuje ve zvolenské agentuře Invelity jako kampaňový stratég. Několik let se věnuje nastavování středně velkých a velkých e‑shopů nejen na Slovensku.

Do studia MergadoTV jsme nedávno pozvali Libora Toporcera. Pracuje ve zvolenské agentuře Invelity jako kampaňový stratég. Několik let se věnuje nastavování středně velkých a velkých e‑shopů nejen na Slovensku. V rozhovoru nám pověděl svůj pohled na využívání Google NákupůHeureky a připojil množtví tipů na to, jak pracovat na předvánočních a povánočních kampaních.

V rozhovoru se dozvíte:

  • 00:16 Jaká je Liborova úloha v agentuře Invelity?
  • 02:09 Kdy je potřeba klientům otevřít oči?
  • 02:56 Co se z pohledu klientů slovenské Heureky změnilo při vstupu Google Nákupů do země?
  • 05:18 Proč je pro slovenské e‑shopy důležité Google Nákupy využívat?
  • 06:00 Jak upravovat feed pro Google Nákupy?
  • 07:20 Jak moc bývají klienti obeznámeni se spektrem nástrojů, které Invelity používá?
  • 09:24 Jak dlouho trvá analýza chování nakupujících v konkrétních segmentech?
  • 10:16 Doporučuje Libor na Slovensku i jiné kanály, než jsou Heureka a Google Nákupy?
  • 13:28 Kdy a jak začíná Invelity pracovat na předvánočních a povánočních kampaních?
  • 16:04 Jak moc se e‑shopům skutečně vyplatí inzerovat na Black Friday?
  • 18:53 Jak by se e‑shopy měly před Vánoci připravovat na nával objednávek?
  • 23:22 Jaké jsou Liborovy tipy e‑shopům pro období okolo Vánoc?

Audiozáznam videa si pusťte na našem podcastu MergadoToGo:

Mohlo by vás zajímat:

Lukáš Horák

Lukáš se v Mergadu stará o většinu komunikace v češtině. Prostřednictvím blogu, e‑mailu a sociálních sítí pravidelně zásobuje čtenáře aktualitami z e‑commerce a novinkami a tipy z Mergada. Pokud zrovna není copywriterem, užívá si prosté věci jako badminton, výlety mezi utajené skvosty osmdesátkové hudby a plody moře podávané s červeným vínem.